Iscjeljenja

Što je zapravo bit ovakvog načina iscjeljenja, odnosno primjene terapije? Uspostavljanje psihičke ravnoteže ključ je zdravlja i zdrava čovjeka, a psiho-energija motor pokretač cjelokupnog našeg zdravlja. Drugim riječima, razumom i srcem može se mnogo toga postići.
Duh i tijelo nalaze se u međusobnoj neraskidivoj vezi – nemiran duh zrcali se u nemirnom tijelu, a mirno je tijelo znak mirnog duha. Tko pozorno promatra ljude oko sebe, vidjet će kako njihovo držanje, njihov hod i svaki njihov pokret odaju u većini slučajeva nemir i nesigurnost. Današnje je vrijeme u znaku pojačanih aktivnosti, žurbe i živciranja, te sve veće brzine. Mnogima je cilj što brže doći do cilja i željenog rezultata, ne postavljajući pri tome pitanje koja je cijena narušavanja ritma i sklada između duha i tijela.

Posve je neshvatljivo kako se današnji čovjek grčevito drži onoga što nema nikakvu trajnu i stvarnu vrijednost, i uopće ne vodi brigu za najveće blago koje mu nitko ne može oteti. A to najveće blago, neposredno je dostupno svakom čovjeku, jer se nalazi u njemu samom. Ono pretežito ostaje nezapaženo i neiskorišteno. Za mir, aktivan mir, malo tko se zanima; nitko nema dovoljno snage oduprijeti se zahuktalom tijeku modernog života. Međutim, ovu pojavu (naglost i brzinu) opažamo u prirodi samo kod elementarnih nepogoda, prigodom poplava, potresa, vulkanskih erupcija, orkana, koji imaju destruktivno obilježje, dok su, poznato je, glavne značajke konstruktivnih prirodnih manifestacija – umjerenost, postupnost, prilagodba i sporost. U prirodi se upravo sve na tomu zasniva – potrebno je vrijeme kako bi zasijano sjeme proklijalo, kako bi biljka procvjetala i donijela rod, potrebno je čekati devet mjeseci dok se ne rodi dijete, i slično.

Uspostavljanje psihičke ravnoteže, ključ je zdravlja, a psiho-energija motor pokretač cjelokupnog našeg zdravlja. Razumom i srcem možemo mnogo toga postići, jer Božanska energija je cjelokupnoj prirodi udahnula život, svjesno i razumno upravljanje Svemirom.

U toj ogromnoj organskoj cjelini, u kojoj je i čovjek, vlada jedan savršeni red i idealni sklad i ravnoteža uz samo jedan temeljni životni princip: ljubav, bezgraničnu, sveopću, univerzalnu ljubav koja predstavlja jedinstvenu sponu i neraskidivu vezu između sveg života na našem planetu.
Tu ljubav shvatit ćemo u punoj mjeri tek kada naš ritam uskladimo s ritmom cjelokupne stvaralačke energije, koja, pak, u svojoj čistoj formi dolazi do izražaja tamo gdje lažna kultura i lažna civilizacija nisu unijele još nikakvu disharmoniju, a to je u slobodnoj prirodi. Također je uvijek možemo otkriti i u nama samima ako odbacimo sve negativne misli, predrasude i egoizam i meditiranjem poniremo u svoje vlastito “ja”, u najskriveniji kutak naše duše s ciljem upoznavanja samog sebe. Time ujedno otkrivamo Božansku komponentu u nama, što nam daje i mogućnost sagledavanja samoga sebe kao bit i krajnji uzrok svega življenja. Nije li u Apolonovu hramu u Delfima sve bilo izraženo trima riječima: Upoznaj sebe samoga! Upoznaj sebe samoga, glasi odgovor na sva pitanja!

Zato, vjerojatno, Osama Shreim nije slučajno dao svom Centru za poboljšanje kvalitete života naziv ANKH, jer je ANKH oduvijek simbolizirao središte iz kojeg teku božanske osobine. I vjerojatno zato Osama Shreim uvijek i u svakoj prigodi ističe kako “nije bio-energetičar”, da ne daje drugima svoju energiju, nego ljudima pomaže Božanskom energijom “koja se nalazi svuda oko nas”. Zato uvijek i onaj topli, srdačan ali uvijek smiren izraz lica i ponašanja koji kod ljudi ostavlja dojam i stvara osjećaj sigurnosti i povjerenja, a povjerenje je glavna duhovna spona između bolesnika i onog tko mu želi pomoći. Gdje tog nema, ne može biti niti riječi o nekakvoj uspješnoj pomoći.


Za liječenje Božanskom energijom, odnosno vlastitim životnim magnetizmom, potrebno je da sam terapeut dosegne određeni stupanj duhovne besprijekornosti. Tada će on sam osjetiti magnetsku snagu koja će se u njemu početi buditi, isto kao što će to osjetiti i njegova okolina, te sam pacijent. On će tada postati pozitivna ličnost sa snažnom bijelo-magijskom emanacijom duha. Njegov glas, dodir njegove ruke, pa čak i samo njegovo prisustvo bit će ljekoviti.

Oni koji se time bave i koji znaju te posve jednostavne tajne, tvrde da je glavna terapeutska djelatnost iscjelitelja u tome da svojim magnetizmom utječe na tjelesno i duhovno pripremljene bolesnike. A to što je prije dvije tisuće godina Isus na vrhuncu svog etičkog razvitka, prožet neposredno Božanskom snagom (energijom), liječio i iscjeljivao jednostavnim dodirom svoje ruke, tako isto mora i danas onaj tko se bavi iscjeljenjem svim silama težiti da se duhovno što više približi uzoru iz Narazeta. Kažu da Božanski plamičak tinja u svakoj ljudskoj duši, samo od nas ovisi hoće li ostati prigušen pod teretom naših nečistih misli, ili će se pak, potaknut nesebičnom ljubavi, rasplamsati do požara koji će svojim sjajem obasjati cijelo naše biće i približiti nas Tvorcu neba i zemlje.
 
Međutim, to istodobno ne znači da današnji iscjelitelji posjeduju moć koju je imao Isus – to samo znači da su na istom putu, da je sama bit ista, razlika je – u intenzitetu. Kao što su Isusovi suvremenici duhovno odavno bili pripremljeni nestrpljivim iščekivanjem Mesije, čiji su dolazak starozavjetni proroci već mnogo ranije nagovještavali, isto tako je i današnjem iscjelitelju, ma koliko bio duhovno usavršen, potrebna pogodna sredina (okruženje) u kojoj će uspješno moći djelovati. Pozitivno ljekovito zračenje njegovog probuđenog i pojačanog životnog magnetizma tada će imati povoljnu učinkovitost, ali samo kod onih pacijenata koji se budu nalazili u pogodnoj psihičkoj kondiciji ili stanju za takvo liječenje, a njihov međusobni odnos neće biti narušen uslijed razornog djelovanja nepovjerenja i sumnji.

Božansko, prirodno liječenje organizma zahtijeva, prvo – potpuno tjelesno i duhovno čišćenje, zatim – pravilnu prehranu tijela i duha i na koncu – magnetsko djelovanje i utjecaj iscjelitelja, čime on zapravo aktivira raspoložive vitalne energije u organizmu pacijenta.

Ukoliko želite tretman Božanskom energijom kod gospodina Osame Shreima najbrži način je tretman na daljinu.Božanskom energijom se može djelovati na osobe. Potrebno je: dostaviti Vašu fotografiju, opis tegoba i sljedeće podatke: Vaše ime i prezime, ime majke, datum i mjesto rođenja. Navedene podatke i fotografije možete dostaviti putem obrasca niže.

NAČIN ZAHVALE

>>>>>>>>>> TERAPIJU NE NAPLAĆUJEMO! <<<<<<<<<< Ukoliko ste zadovoljni terapijom nagradu za terapiju možete odrediti sami u skladu sa svojim mogućnostima. Tretman Božanskom energijom također se može vršiti i direktno u Centru za poboljšanje kvalitete života, uz rezervaciju termina putem emaila: ankh.center@gmail.com ili telefona. 00385 98 1649483

Tretman Božanskom energijom također se može vršiti i direktno u Centru za poboljšanje kvalitete života.

ANKH centar za poboljšanje kvalitete života u Petrovoj ulici u Zagrebu

Pošaljite upit za uslugom iscjeljenja – svi podaci su obavezni.

Vaš Email (obavezno)

Vaša Slika (obavezno)

Vaše Ime (obavezno)

Vaše Prezime - i *Djevojačko Prezime (obavezno)

Ime Majke (obavezno)

Ime Oca (obavezno)

Vaš Datum Rođenja (obavezno)

Opis Simptoma (obavezno)

Anti Spam Kod (obavezno)

captcha

Nagrada


Odaberite iznos

Odaberite iznos
rew3
Prikaži manje iznose
Prikaži veće iznose
Prikaži manje iznose
Prikaži veće iznose


H&H Color Lab