Časopis Stella

TAJANSTVENI SVIJET NA GRANICI ZNANOSTI
Čovjek i energija /Vi i Vaše zdravlje / Misterije i fenomeni / S one strane spoznaje / Astrologija / Zanimljivosti / Nove oblasti znanosti / Tajne našeg vremena/ Psihičke i duhovne terapije / Alternativne terapije / Zagonetni svemir
Časopis Stella obrađuje teme s područja zdravog života. Poseban naglasak stavlja na njegu tijela i općenito ljudski organizam. Bavi se problemima ekologije, graničnim područjima znanosti i obrađuje sve prihvaćene alternativne terapije. Časopis Stella čitateljima ukazuje na zdrav i sretan život te povezuje službenu medicinu s tradicionalnim načinima pomoći u preventivi i liječenju. Od Vas, štovani čitatelji, očekujemo suradnju, sugestije i primjedbe, kako biste uistinu imali – svoj časopis na naše zadovoljstvo.
Časopis Stella poziva čitatelje na suradnju!
Pišite nam jeste li zadovoljni? Što predlažete novo?
Predložite što ćemo i kako pisati ubuduće, šaljite nam svoje ideje i zamisli.
Časopis STELLA izlazi svaki mjesec.
Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS STELLA BR.265 (Ožujak)


LJUBAV PROLAZI KROZ ŽELUDAC: KUHANJE JE LJUBAVNI ČIN!

Poslovica da jelo i piće drže tijelo i dušu zajedno, često se koristi. Je li doista moguće da postoji “bermudski trokut” između – erotike, kulinarstva i duhovnosti?


SVIJET U STRAHU OD PRIRODNIH KATASTROFA – SUPER VULKANI

Mediteransko dno prepuno je vulkana – jedan od njih mogao bi izroniti kao otok.
Super vulkani bi mogli pokrenuti opće smrzavanje. Vulkani rade poput ventila. Kad je tlak ispod njega prevelik, on eksplodira velikom razornom snagom. Snaga, kojom je eruptirao vulkan Mount St. Helen u svibnju 1980. godine, iznosila je 500 atomskih bombi bačenih na Hirošimu!


2016. – GODINA MARSA: PSIHOLOGIJA ASTROLOGIJE

Planet seksa i zvijezda ljubavi.
Mars – simbol seksa – i Venera – simbol ljubavi, imaju presudno značenje za emocionalne odnose


BOG RATA – Mars će pokazati svoje najstrašnije lice? Što priprema bog rata?

U nadolazećoj Marsovoj godini sve je moglo poprimiti i ružičaste tonove, jer osim razaralačke dimenzije vatre, kao njegovog temeljnog principa, energija Marsa stvara nove vrijednosti, posebice u kulturi i proizvodnji hrane. U Marsovoj prirodi leži i mladenački nestašluk, temperament i energija.Ali, stvorili su se uvjeti terorističkim napadom u Parizu da sve krene u drugom pravcu.


NOVI HOROSKOP MRŠAVLJENJA – Mars pomaže skidanju kilograma!

Ako već niste smršavili, astrološki gledano, sada je vrijeme da to učinite jer je ovo godina Marsa. No nemojte očekivati čuda, jer kad se radi o mršavljenju, ona ne postoje. Potrebno je, međutim, odabrati način mršavljenja i vrijeme koje će vam najbolje odgovarati. Bez obzira na kakvu se dijetu odlučili, potrebno je u tijelo unositi manje kalorija. Pritom je, svakako, potrebna snaga i odlučnost da se započne, a ustrajnost da se izdrži do kraja.


AIDS – Je li pojava AIDS-a plan svjetske zavjereničke grupe protiv prenaseljenosti planeta? Je li HIV, virus AIDS-a, dio biološkog vođenja rata?

Jonathan May: Laže li nam znanost?
Virus AIDS-a se sastoji od gena koji su srodni s dva životinjska virusa; jedan nosi ime “leukemija goveda”, a drugi “visna”. Virus posjeduje istu građu, istu molekularnu težinu, istu ovisnost o magneziju, posjeduje istu sposobnost ubijanja stanica, napada T-stanice kao i onaj koji razara goveda!


IMUNOLOŠKI SUSTAV – AIDS. Što vrijeme više prolazi, sve je izvjesnije: AIDS namjerno izazvan?

Ako je vjerovati Jimu Keithu, netko je – vjerojatno Amerikanci – uspio proizvesti virus AIDS-a – “crnu smrt” o kojoj je sanjao slavni književnik George Bernard Show, bojeći se prevelikog broja stanovnika planeta Zemlje. Uz droge, to je još jedan način kako postići “optimalan” broj stanovnika Zemlje, misli Keith


ANTIČKA PROROČANSTVA – TAJNA HORUSOVOG OKA. OKO HORUSA – SVE VIDI!

U 13. stoljeću, prije Krista, Egiptom je vladao faraon Ramzes II. A hram posvećen stvaralačkom bogu Ptahu bio je glavno egipatsko proročište. Jedino je faraonu bilo dozvoljeno da uđe u svetište i da se približi bogu Ptahu, koji je bio utjelovljen u prikazu “oka ptice Horus”!


Sjedinjene Američke Države – MODERNA ATLANTIDA?
Grb najmoćnije sile svijeta načinili su majstori astrologije i numerologije, a u njemu je sadržana tajna američkog uspjeha i bit onog što se naziva američkim snom!
Jeste li se ikada zapitali, zašto se u grbu SAD-a nalazi egipatska piramida na kojoj se nalazi mistično oko, zapravo oko Horusa?


VJEČNO PITANJE – Postoji li život nakon života?

Već smo živjeli nekoliko puta! Seli li se duša nakon smrti u neko drugo tijelo?


KRALJEVSTVA – Među europskim zemljama još devet monarhija

Velika obitelj kraljice Viktorije, “prabake Europe”
Muškarce otočke kraljevske kuće je oduvijek zasjenjivao ljepši spol britanskog dvora. Žene su ih nadmašivale u svakom pogledu – duhom, sjajem pa čak i životnim vijekom


PROROČANSTVA U EUROPI

Francuski stručnjak za Nostradamusa, Jean-Charles Pichon, istraživao je velikog proroka punih 12 godina. Jedan od rijetkih tumača Nostradamusa koji je relativno dobro proniknuo u tajanstvene stihove – i to prije više od 40 godina od našeg vremena – što će se događati s Europom do naših dana, pa i dalje…
Najezde na Europu – deveta katastrofa! Najezde će biti – deveta katastrofa što će zadesiti čovječanstvo. Prethodit će: revolucije, potresi, svjetski ratovi, zagađivanje namirnica, glad, kuga, suša i potop!


EUROPA – LEGENDE I MITOVI STARE GRČKE

Skrivaju li stari mitovi našu budućnost? Može li se svjetski terorizam iskorijeniti isključivo vojnom silom?


NOSTRADAMUS – ZAGONETNI NOSTRADAMUS

Nostradamus nije lažni prorok. Tko je zapravo bio Nostradamus? Odgovore na to i druga pitanja ne daju pretpostavke raznih eksperata, već njegov – horoskop! Njemački teolog i astrolog Kurt Allgeier daje odgovore na neka ključna pitanja o prorokovoj ličnosti i o njegovom djelu.


POHLEPA – DUHOVNA EKOLOGIJA
Kapitalistička pohlepa formula za katastrofu


CRNA PROROČANSTVA – NOSTRADAMUS NAVJEŠĆUJE VELIKE KATASTROFE
Milijun mrtvih u Ulmu! Chiren će doći na vlast ali njegova prijestolnica neće biti Pariz, jer će u njemu biti život nemoguć! Naime, prije toga će tu metropolu zadesiti atomska katastrofa. Strašne nevolje pogodit će, također Rim, Firenzu, Ulm, Izrael i New York!


MARS – KAKVOG GA MALO POZNAJEMO
Koliko traje strast?
Strast. Vatra koja se vječno pali i gasi, neovisno od naše volje, hranjena glađu upoznavanja i otkrivanja svih strana voljene osobe, čak i onih tajnih, najintimnijih… Nema pravog recepta niti lijeka za očuvanje tog uznemirujućeg zanosa prvih susreta. Samo Mars može otkriti da li osoba koju volimo nudi trajnu ljubav!


SVIJET MAGIJE – PRETVARANJE NEMOGUĆEG U MOGUĆE!

“Tko bi poznavao prošlost, taj bi znao i budućnost, a sve je sadržano u sadašnjosti kao dovršenost.”
Johann Wolfgang Goethe


ASTROLOŠKA ISTRAŽIVANJA – ZEMLJINA ROTACIJA

Promjena Zemljine rotacije?
Zbog točne poredanosti na jednoj crti Mjeseca, Zemlje, Sunca, Jupitera i Saturna, moglo bi doći do promjena u rotaciji našeg planeta? Takva je konstelacija planeta zabilježena 4. svibnja 2000. godine. O toj ravnoj crti na kojoj bi se poredali svi planeti Sunčeva sustava, pisao je još prije 2300 godina babilonski astrolog i povjesničar Berossos!


RIBE – SVEMIRSKI ZAŠTITNICI

Tajanstvena moć dragulja i znakova Zodijaka


ALKEMIJA – ZNAČAJ I DJELOVANJE BOJA

Sedam temeljnih boja djeluje na psihu i na osjećaje, a utječu i na zdravlje


 

H&H Color Lab