Časopis Stella

TAJANSTVENI SVIJET NA GRANICI ZNANOSTI
Čovjek i energija /Vi i Vaše zdravlje / Misterije i fenomeni / S one strane spoznaje / Astrologija / Zanimljivosti / Nove oblasti znanosti / Tajne našeg vremena/ Psihičke i duhovne terapije / Alternativne terapije / Zagonetni svemir
Časopis Stella obrađuje teme s područja zdravog života. Poseban naglasak stavlja na njegu tijela i općenito ljudski organizam. Bavi se problemima ekologije, graničnim područjima znanosti i obrađuje sve prihvaćene alternativne terapije. Časopis Stella čitateljima ukazuje na zdrav i sretan život te povezuje službenu medicinu s tradicionalnim načinima pomoći u preventivi i liječenju. Od Vas, štovani čitatelji, očekujemo suradnju, sugestije i primjedbe, kako biste uistinu imali – svoj časopis na naše zadovoljstvo.
Časopis Stella poziva čitatelje na suradnju!
Pišite nam jeste li zadovoljni? Što predlažete novo?
Predložite što ćemo i kako pisati ubuduće, šaljite nam svoje ideje i zamisli.
Časopis STELLA izlazi svaki mjesec.
Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS STELLA BR.262 (Prosinac)


SVEMIR

Hijerarhija svemira
U svemiru vlada red. Što dublje astronomi mogu vidjeti u svemir, to je njihova slika skrivenih struktura nebeskih tijela jasnija. Trenutačno karta svemira pokazuje 10.000 galaksija. Sve su one organizirane u “jata”, u “super-jata” i u još veće skupine – “mjehure”. Međutim, dosad nema odgovora na pitanje: Što je najveća jedinica organizacije svemira i kakva je sila koja je sve to oblikovala?


Misterij etničkih ludila

Malajski amok, latinski vindigo, indonežanski lata – duševne bolesti pojedinih naroda


BUĐENJE SVIJESTI

Eckankar je put prosvjetljenja i prirodan način života. Njega određuje svaki pojedinac za sebe. On mu tijekom života pruža duhovno oslobođenje i nudi mu odgovore na praktična pitanja iz svakodnevnog života. U ovom nastavku bit će riječi o buđenju svijesti


TRANSFORMACIJA MATERIJE

U tijeku je velika avantura čovječanstva!
Čovjek će jednoga dana izravno ostvariti ono što duh poželi u njemu. Tada će čovjek postati istinskim vladarom materije. Prije toga, međutim, on se mora riješiti svega lošeg i svega pokvarenog u sebi. To oslobađanje je cilj svakog pojedinca, ali i cijelog čovječanstva. Svi se mi nalazimo usred velike avanture “transformacije” materije, uslijed djelovanja više energije, nakon čega naše fizičko tijelo neće biti ono što je sada, a ni smrt više neće postojati!


PROROČANSTVA – Nostradamus

Otac svih vidovnjaka
● Želi li netko proniknuti u tajnu Nostradamusovih poruka, morao bi poznavati brojne discipline – od kabale do medicine, od astronomije do astrologije. Nostradamus je bio univerzalan duh i njegova proroštva nisu namijenjena neznalicama i budalama!
● Da bismo razumjeli Nostradamusova proročanstva, potrebno je poznavati njegovu biografiju koja je i danas ispunjena brojnim zagonetkama


OKULTIZAM

Ime je – znak, značenje, kob…
Jedno od područja kojim se bavi okultna znanost jest i traganje za značenjem muških i ženskih imena i za njihovim utjecajem na značaj i sudbinu pojedinca i čovječanstva.


KULTNO ŽRTVOVANJE LJUDI

Prinošenjem ljudskih žrtava nastojalo se steći milost bogova i kupiti sretnu sudbinu. Tek je monoteizam oslobodio čovječanstvo ritualnog ubijanja.
Prvi bogovi zahtijevali ljudsku krv
● Prema shvaćanju starih naroda, bogovi su stvorili ljude samo zato da bi im ovi služili. Bogovi su pritom bili pohlepni. Za svaku sitnicu, koju bi udijelili čovjeku, tražili su naknadu. Sve je imalo svoju cijenu, a ta se cijena plaćala – krvnom žrtvom. Najcjenjenije su žrtve bili – ljudi, jer antički se bogovi nisu mogli dovoljno zasititi ljudske krvi!


OPSJEDNUTOST ZLIM DUHOVIMA

Privlači li zlo – još veće zlo?
Kažu da zlo privlači zlo, odnosno da zli dusi opsjedaju zle ljude. No, koliko je u tome istine? Evo što o tomu piše prof. dr. E. Otha Wingo


Ayurvedska medicina

ZA ZDRAVLJE – NUŽAN CJELOVIT PRISTUP
Ayurvedski liječnik se ne bavi pacijentom samo u trenucima pojave bolesti, nego se brine o njemu i u vrijeme kad je ovaj zdrav. On je odgovoran za način njegove prehrane, za regulaciju njegovih osobnih navika, za izbor bračnog partnera te za njegovo seksualno ponašanje. Za ayurvedskog liječnika, duševno i tjelesno zdravlje nerazdvojno su povezani


PREHRANA U SKLADU S PRIRODOM

Kuhajte prema Ayurvedi
Ayurveda ili znanje o životu, govori da se s pravilnom prehranom može živjeti u skladu s prirodom ● Ravnoteža duha i tijela ovisi u velikoj mjeri upravo o zdravoj prehrani ● Kad je hrana zdrava i pravilno odabrana, a potom i dobro probavljena, čovjek dobiva sve nužne “sirovine” kako bi postao i ostao zdrav i sretan!


TAJNE LOŽE I NJIHOVA MOĆ U 20. STOLJEĆU (2)

Dio novog svjetskog poretka čini i – društvo bez gotovine. Konačan cilj – debit kartice, odnosno kartice za sve, i lasersko tetoviranje ljudi u desnu ruku ili načelu!
Apsolutna kontrola čovjeka!
Uz pomoć brojnih tajnih udruga, Iluminati ili Prosvijetljeni, drže čvrsto svijet u svojim kliještima. Stvorili su imperij koji svakim danom sve više jača. Želeći osvojiti vlast nad našim planetom, tajne se udruge udružuju kako bi povećale vlastitu moć i kako bi stekle kontrolu donošenja odluka što određuju sudbinu svijeta.


NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA U POVIJESTI ČOVJEČANSTVA

Što se sve zna i naslućuje o tajnoj komisiji MJ-12 koja već 50 godina koordinira i kontrolira sve u svezi kontakata s izvanzemaljcima?
Tajna organizacija MJ-12
Kako je nastala tajna baza “Area 51”, u koju niti američkom predsjedniku nije dopušteno ući? Zašto je “Alternativa 3” najstrože čuvani dokument? Je li predsjednik Kennedy, nakon što je otkrio dio istine u svezi kontakata s izvanzemaljcima tajne grupe MJ-12, morao biti ubijen? Koje su uloge Zbigniewa Brzezinskog, Henry Kissingera i Georga Busha?


Tajanstvene sile Mjeseca

Mjeseče srebrni – pomozi mi!
Upoznajte tajne Zemljinog trabanta, kako biste imali više od života.
Oko Zemlje kruži pusta, prazna, bez života, puna prašine kugla, koja bi trebala bitno utjecati na našu dušu! Tko bi u to mogao vjerovati? Ipak, taj tajanstveni utjecaj je prisutan i realan, što znači da nije nikakva uobrazilja. Osjećamo ga ne samo mi ljudi, nego i životinje, pa i svekolika priroda. Uza sve to, znanstvenici su dovedeni na rub pameti. Protiv vlastitog uvjerenja, moraju priznati da je astrologija ipak u pravu u svojim tumačenjima utjecaja Mjeseca na ljude.


Njegujte kosu u skladu s Mjesecom!

Frizerski majstor Christian Nisius i njegova supruga Lisa, postižu zapažene rezultate u njezi kose svojih klijenata, jer sve zahvate obavljaju u skladu sa stanjem Mjeseca i astrološkim znakom u kojem se on trenutačno nalazi.


MJESEČEV KALENDAR

Utjecaj Mjeseca i znakova Zodijaka prema Mjesečevom kalendaru
Mjesečeve poruke
Da biste potpunije razumjeli poruke Mjesečevog kalendara donosimo neka objašnjenja vezana uz djelovanje pojedinih faza Mjeseca na čovjeka i njegove aktivnosti te na biljke


STELLINA BILJNA LJEKARNA
Iscjeliteljska energija biljaka
Smrću dra Bacha nisu prekinuta znanstvena istraživanja cvjetnih esencija. Danas postoje sokovi cvjetova koje su dobili stručnjaci iz Kalifornije, Australije, Havaja, Aljaske i Njemačke


CRNA PROROČANSTVA

Rat u Europi?
Neka od najcrnjih proročanstava govore kako će rat u Europi doći s Istoka, ali i da će cijeli Zemljin globus biti zahvaćen ratnim razaranjima i velikim prirodnim katastrofama, te da će taj “opći rat” prekinuti – udar asteroida iz Svemira!


OPASNOST PRIJETI IZ SVEMIRA

Generalna proba Posljednjeg suda!
Nekoliko proročanstava govori o velikom ratnom sukobu i o padu meteorita koji će razoriti Češku. Vrijeme ostvarenja tih proročanstava je blizu, ako su proroci u pravu?


Opasnost dolazi iz svemira

Zastrašujuća podudarnost proroka i znanstvenika!
Mnogi vizionari opisuju skorašnji kraj svijeta uslijed udarca meteorita. Začudo, znanost predviđa sličan ili isti scenarij moguće katastrofe.


SVEMIRSKI ZAŠTITNICI

Tajanstvena moć dragog kamenja i znakovi Zodijaka
Sodalit pomaže Strijelcu u ostvarivanju ideala

H&H Color Lab