Časopis Astrovodič

Otkada čovjek razmišlja,proroštva navještenja i vidovnjačke poruke imaju odlučujuću ulogu u životu brojnih naroda.Upravo sada, na početku trećeg tisućljeća, doživljavamo poplavu poruka koje nas upozoravaju na opasnosti što nam donosi vrijeme u bližoj i daljoj budućnosti.Časopis Astrovodič je za Vas prikupio, obradio i ocijenio poruke koje, na neki način, mogu i Vama poslužiti kao neka vrsta smjernice u razmišljanju i djelovanju.
U svakom broju pročitajte:
● Astrološke prognoze po znakovima za cijelu godinu ljubav, zdravlje, posao i financije, brak i obitelj, astro-savjeti, astro-terapija, astro-šanse, najveća pogreška,neprijateljski odnosi
● Stoljetni kalendar
● Putanje planeta
● Kineski horoskop
● Astečki horoskop
● Indijanski horoskop
● Kalendar sudbine
● Časopis Astrovodič donosi proročanstva o sudbini svijeta
● Časopis Astrovodič donosi Vam poruke najpoznatijih vidovnjaka Nostradamus,Edgar Cayce,Wladislav Biemacki,Julie Jahenny de la Foudais,Palma von Oria,Jakob Lorber,Hildegard von Bingern
Časopis Astro Vodič izlazi jednom godišnje.
Cijena časopisa iznosi 25.00 kuna

ČASOPIS ASTRO VODIČ BR.33


* Astrološka prognoza za svih 12 znakova


Veliki horoskop 2015. Godine donosi prognoze za LJUBAV, BRAK i OBITELJ, POSAO I NOVAC, NEPRIJATELJSKE ODNOSE, ZDRAVLJE, ASTRO-SAVJETE, ASTRO-TERAPIJE, ASTRO-ŠANSE i NAJVEĆE POGREŠKE u 2015. (stranica 16) * KAKVA ĆE BITI 2015. PO ASTEČKOM, KINESKOM I INDIJANSKOM HOROSKOPU.


* KALENDAR SUDBINE GOVORI O POVOLJNIM I NEPOVOLJNIM DANIMA, PRILAGODITE SE I NE DOZVOLITE DA VAM ITKO POKVARI IZGLEDE. PROVJERITE U TABLICI U KAKVOM SU MEĐUSOBNOM ODNOSU ZNAKOVI ZODIJAKA PO MJESECIMA.


* Kakva će biti godina Jupitera, koji se kao vladar smatra najvećim doborotvorom, svladava zapreke i stječe bogatstvo (stranica 7)


* Kakav je svijet u očima astrologa i proroka, što očekuje čovječanstvo? Berndtova kompjutorska analiza uz pomoć računala analizira proročanstva na temelju banke podataka s oko 5000 pojedinih izjava koje potječu iz 250 proročkih odnosno vidovitih izvora o budućnosti svijeta i Europe. Iako se njegova analiza bavi vremenom do 2000. godine – “profil europske budućnosti” moguć je i u vremenu do 2025. godine? (stranica 22)


* Što o svemu govore Biblijska proročanstva, Mit o Babilonu još uvijek živi, a Bog odlučuje o vladarima svijeta! Umiru li imperiji nesretnim slučajem, prirodnom smrću ili se radi o ubojstvu ili samoubojstvu? Povjesničari nisu suglasni, ali postoje i oni koji su pitanje uspona i propasti velikih imperija pokušali objasniti uz pomoć najstarije od svih knjiga – Biblijom! (stranica 50)


* Porast temperature na Zemlji topi led na njenim polovima, a istodobno nam prijete stra{na razdoblja su{a i vremenske anomalije s jakim olujama i ledenom kišom. Čovjek svojim ponašanjem i dalje prijeti vlastitom opstanku ali i planetu na kojem živi. Imamo li pravo ponašati se tako? Nostradamus je znao ono o čemu danas govore znanstvenici i upozoravao da stojimo pred sudbonosnom odlukom (stranica 54)


* U ovom tisućljeću počinje Zlatno doba, ali prije toga, čovječanstvo mora proći kroz pakao teških iskušenja • Najnovija tumačenja Apokalipse, ne shvaćaju kraj svijeta kao korak do Posljednjeg suda • I Nostradamus je Sudnji dan predvidio tek za godinu 3797. To je vrijeme kad završava vladavina Vodenjaka, koja je počela s 2000. godinom. NOSTRADAMUS PREDVIĐA ZLATNO DOBA (stranica 56) * KOLIKO JE VJERODOSTOJAN NAJPOZNATIJI PROROK, ISPUNJENA PROROŠTVA NOSTRADAMUSA: Pogođena proročanstva za razdoblja od 1804. do 1987. godine


* Napoleon i Hitler • Senzacionalna otkrića • Smrt, bijeda i ratovi • Atomska bomba • Ljudi na Mjesecu • Smrt šuma (stranica 58)


* Brojni vidovnjaci upozoravaju na opasnost mogućnosti izbijanja trećeg svjetskog rata Nacionalizam, fundamentalizam i fanatizam doista uzimaju sve više maha, a globalni svjetski mir ne nazire se niti na horizontu! Svijet na prijelazu tisućljeća: Bartholomeus Holzhauser, Thomasova apokalipsa, Anna Maria Taigi (1769.-1837.), Julie Jahenny de la Foudais , Palma von Oria (1825.-1872.) i dr. (stranica 64)


* TKO JE PROROK IZ BAVARSKE ŠUME: Po pretkazanjima vidovnjaka iz Bavarske šume, koji je živio u drugoj polovici 18. stoljeća, čovječanstvo će se u 2000. godini približiti velikom, globalnom ratu. Njegove će posljedice biti strašne: razorit će svekoliko svjetsko gospodarstvo, doći će do masovnog umiranja od gladi, pojavit će se epidemije… Mühlhiasl – Jules Verne među vidovnjacima, prorekao je čovjekovo spuštanje na Mjesec, luksuzne brodove, željeznicu, automobile… Predvidio je i kada će nastupiti “pustošenje svijeta”, odnosno da će se tragedija odvijati u tri čina, od kojih su dva već za nama (stranica 66)


* PORUKE VIDOVNJAKA IZ 12. STOLJEĆA, IVANA IZ JERUZALEMA Kao jedini vidovnjak u srednjem vijeku, Ivan iz Jeruzalema se bavio isključivo događajima na početku 21. stoljeća! A to je činjenica koja danas izaziva izuzetno čuđenje. Svako od njegovih 40 proročanstava počinje rečenicom «Kad započne tisućljeće, nakon tisućljeća…» Tko je bio taj tajanstveni čovjek i što je prorekao za epohu što nam predstoji? (stranica 68)


* Komet će ipak udariti u zemlju: Brojni vidovnjaci, među kojima i Nostradamus, govore o udaru kometa u Zemlju, što se i inače može očekivati s priličnom vjerojatnošću. Nepoznato je samo vrijeme kad će se to dogoditi (stranica 60)


* Ugrožava li “poludjelo Sunce” život na Zemlji? Znanstvenici bilježe snažne erupcije na Suncu kakvih još nije bilo! (stranica 62)

H&H Color Lab