Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.203 (Veljača)


ASTROLOŠKI POGLED NA ZDRAVLJE


ZDRAV ČOVJEK- SRETAN ČOVJEK ! Kod OVNOVA su slabe točke glava i lice. Ovnovi najčešće od svih znakova pate od glavobolja. Preporučljivo je da jedu laganu hranu, izbjegavaju alkohol i cigarete te veće svađe, jer bi mogle loše utjecati na njihove ionako slabe živce. Najbolji lijek za Ovnove je dug i miran san.


ZODIJAČKI MARATON DUG 365 DANA SMIJEŠI SE MILJENICIMA SREĆE – ZVIJEZDE ODREDILE FAVORITE U 2017.

Prošla 2016. bila je godina Marsa, i astrološki ona traje sve do 21. ožujka ove godine, kada je smjenjuje godina Sunca, koja će vladati sve do 21. ožujka 2018. godine. Što nam godina Sunca daruje?
Startna mjesta za “Veliku nagradu sreće” u ovoj godini su raspodijeljena, a zvijezde su naznačile koji će znakovi imati najbolje izglede u ljubavi, u zdravlju, u poslu, u financijama, u vidovnjaštvu i u borbi sa sudbinom. Kakvi su izgledi znaka u kojem ste rođeni?


ŽENA VODENJAK – MEĐU NAJLJEPŠIMA U ZODIJAKU

Uhvatite li ovog leptira u vašu mrežu, budite sigurni kako on svoj život pun nepredvidivih događanja neće provesti s čovjekom koji nije vjeran vlastitim načelima. Možda je njen etički kodeks čudan, no ona ga se vjerno i slijepo pridržava, bez obzira na posljedice


KAKO POČINJE I ZAVRŠAVA ŽIVOTNI PUT?

Horoskop i njegovih 12 kuća predstavljaju vozni red u našem ovozemaljskom životu


UOČI VALENTINOVA – DANA ZALJUBLJENIH

KAKO POBIJEDITI U IGRI LJUBAVI?
Što je to što zaista želimo i trebamo, to što stoji iza toga: iluzija ili stvarnost? Pokušajmo analizirati svoje neuspjehe u prethodnim vezama, jer tek kada spoznamo u čemu smo griješili, možemo grešku i otkloniti! U traženju odgovora pomoći će nam i astrologija


KAKO MJESEC U VELJAČI UTJEČE NA VAŠE ZDRAVLJE, OSJEĆAJE I LJEPOTU? NERASKIDIVA VEZA

Mjesec pamti sve i želi sreću. Ako naše potrebe nisu ispunjene, prvi je koji stišće šaku. Živjeti u skladu s Mjesecom predstavlja profinjeni ples neraskidive spone čovjeka i svemira


HOROSKOP MJESECA VELJAČE 2017 – VRIJEME ISTINE

Čista, jednostavna istina rijetko je čista i nikad nije jednostavna, rekao je Oscar Wilde, a veljača je mjesec kad biste to trebali imati na umu


ASTEČKI HOROSKOP 2 2017

Malo više smirenja ali i boravka s članovima obitelji omogućit će vam uspješno razdvajanje poslovnog i privatnog života i samim tim veću koncentraciju


INDIJANSKI HOROSKOP 2 2017

U najkraćem mjesecu u godini stvari će se polako razjasniti
Samopoštovanje i poštivanje drugih bit će međusobno povezana stavka, što ćete i sami shvatiti na primjeru u obitelji


OVAN – POVOLJNO ZA POSAO!

Vašim znakom Ovna Mjesec će putovati 1., 2. i 3.veljače, i ti dani će tradicionalno značiti savršeno vrijeme za početak novog ciklusa, bez obzira radi li se o poslu, ljubavi ili zdravlju. Vrijeme Mjeseca u Ovnu svakako je obilježeno povećanom strastvenosti i temperamentom koji često nema dovoljno strpljenja, zato bi bilo dobro povesti o tome više računa. Smirite živce.

BIK – SVE ĆE SE PREOKRENUTI NA BOLJE
4. i 5. veljače Mjesec ulazi u znak Bika i to su ujedno dani vaše praktičnosti i predosjećaja. Imate li simpatiju kojoj ne možete otvoreno prići, pošaljite joj danas ili sutra pregršt vibracija ljubavne čežnje i praktičnih želja. Vrijeme je i zarade novca bez velike pompe – ona će se nekim čudom desiti munjevitom brzinom. Kod Bikova je većina stvari tiha, no intenzivna, a takvi su i dani boravka Lune u ovom znaku Zodijaka.

BLIZANCI – SPUŠTANJE NA ZEMLJU
Tranzit Mjeseca kroz znak Blizanaca koji se događa 6. i 7. veljače, djeluje na sve znakove, a ponajviše na vas, jer jača vama urođen poriv za druženjem i komunikacijom. Mjesec u vašem znaku utjecat će na sve vaše odnose, i osigurati zanimljive susrete s ljudima koje duže vrijeme niste sreli.

RAK – PREOPTEREĆENI POSLOM
Mjesec prolazi kroz znak Raka 8. i 9. veljače, pa ćete biti nešto nježniji i osjetljiviji. Bit će to dani u kojima se lakše izraze sve emocije, što zna biti i neugodno. Ne krivite druge, a posebno ne roditelje, za svoje promašaje, posebno ne ako ste odavno punoljetni!

LAV – ŽUDNJA BEZ GRANICA
Kad Mjesec uđe u vaš znak Lava u danima 10. i 11. veljače sve će vaše osobine biti još više naglašene; dostojanstvo, taština, ego ali i zaigranost, kreativnost, društvenost. Ovisnost o publici iskoristite u ove dane za izlazak u društvo, a na radnom mjestu čuvajte se razmaženih poteza ili izjava kojima naglašavate vlastitu superiornost nad drugima.

DJEVICA – SUZBIJTE KRITIKE
12. i 13. veljače su dani Mjesečevog tranzita u Djevici, i samo vi znate koliko imate posla ovih dana. Mjesec u Djevici tjera na čišćenje i pospremanje kad oko vas caruje nered. Iskoristite današnji dan za peglanje i pranje, a ako ste zaposleni, potrudite se da i na poslu organizirate uređenje stola ili prostora. Ukoliko je potreban posjet liječniku, ovo su pogodni dani za takvo što.

VAGA – SMIRENJE ALI I MOGUĆNOST IZNENADNOG NEMIRA
Mjesec putuje Vagom 14., 15. i 16. veljače, i upravo tada potrebno je iskoristiti sav smisao za kompromis i dogovoriti se oko velikog nesporazuma – točnije, obratiti pozornost na tuđe osjećaje. Pogrešan je stav kako ste samo vi emotivni. Izlasci u društvo nisu pokazatelj vaše popularnosti, nego su to svakodnevni odnosi i iskrena prijateljstva. Razmislite imate li ih, i koliko?

ŠKORPION – KARIZMA NIJE DOVOLJNA
Kontradiktorni osjećaji i stavovi, i velika hrabrost. To je ono što krasi Lunu dok putuje vašim znakom Škorpiona. Manipualcija je redovna pojava u dane tranzita Lune vašim znakom, 17. i 18. veljače, kao i posesivnost i ljubomora. Svi vaši bližnji to dobro znaju, čak i ako u ostalim danima mjeseca to vješto maskirate i skrivate.

STRIJELAC – LJUBAV VREBA
19., 20. i 21. veljače, kad Mjesec putuje vašim znakom Strijelca, imat ćete sjajnu priliku da konačno istražite tko ste doista, no isto tako potražite smisao svog života, i svoje akcije usmjerite u nekim boljem smjerovima. Putujte, širite vidike, otvorite se novim iskustvima i avanturi. Moguća su putovanja u inozemstvo, ali i vjerski izazovi, nove filozofije, podučavanja i razne ideje za velike poslove. U svakom slučaju ne pretjerujte u moralnim propovjedima, posebno ako niste spremni i sebe staviti pod povećalo.

JARAC – KAD NAJMANJE OČEKUJETE – NOVAC JE TU
22. i 23. veljače su dani kada će materijalno blagostanje teško uspjeti reducirati osjećaj nevoljenosti, no osjećaj kako imate karijeru može biti sasvim djelotvoran lijek za melankolična raspoloženja. Možda se baš ovih dana zaljubite u nekom sličnog sebi… i shvatite da treba pokazati ipak malo više osjećaja?

VODENJAK – SLOBODA JE OPET TEMA BROJ JEDAN
24., 25. i 26. veljače Mjesec putuje vašim znakom Vodenjaka i svi ćemo imati više potrebe za druženjem. Također, bit ćemo nešto nervozniji i napetiji, jer bi htjeli puno toga vidjeti i učiniti, a nažalost možemo se naći samo na jednom mjestu. Pokušajte ovih dana slušati svoju intuiciju, bez obzira što će vam se planovi mijenjati iz časa u čas.

RIBE – SVE SAMO NE SAMOĆA
Mjesec u Ribama, 27., 28. i 29. veljače, donosi moguće promjene, a na vašem poslu izazvat će više nemira nego što mislite. Bilo kako bilo, potrudite se ne biti ti koji će prvi krenuti u ratne igre! Životna filozofija nekih ljudi biti će za vas gotovo zarazna, i takvi kakvi ste, mogli biste blaženo naivno i slijepo slijediti tuđe upute i smjernice!


ASTROLOGIJA I SREĆA – POSTOJE LI ASTROLOŠKI SRETNI BROJEVI?

Svakom planetu pripada određeni broj, no vrijednost takvog numeričkog koda ovisi o čitavom nizu okolnosti, tako da ga svatko može koristiti u igrama na sreći isključivo na vlastitu odgovornost


HOROSKOP VAŠEG ASCENDENTA

KAKO VAS DRUGI VIDE U VELJAČI?
Ako ne znate koji je vaš ascendent, pronađite ga na stranici 43, a potom pročitajte u našem pregledu kakav ćete dojam ostavljati na druge tijekom veljače. U zvijezdama je to za vas pročitao – vaš astrolog


ASTROLOŠKE TRADICIJE – INDIJANSKI HOROSKOP

INDIJANSKI KOTAČ ŽIVOTA NIKADA NE MIRUJE
Indijanski kotač sudbine određuje, uzimajući u obzir niz elemenata, cjelokupan život svakog pojedinca. On donosi promjene, ponekad i neugodne, ali kad se jednom zaustavi, čovjek se seli u vječna lovišta


ASTROLOGIJA I PSIHOLOGIJA – KAKO SE RIJEŠITI OSJEĆAJA KRIVNJE?

Riječ je o osjećaju koji izaziva imaginarna krivnja ili drastično preuveličavanje stvarne krivnje. Što možemo učiniti kako biste se riješili tog osjećaja i štete koju nam čini? Pročitajte kako vaš Sunčev znak reagira na osjećaj krivnje i koji je najbolji način da ga se riješite


EROSKOP – LJUBAV JE RADOST I BOL / LJUBAV, UŽITAK I BOL OD OVNA DO RIBE

Ono što je nekome vrhunski užitak u ljubavi, partnera (partnericu) često odbija. Neki vole nježno, osjećajno milovanje, drugi su skloniji pomalo divljem i grubom ljubavnom odnosu. Pravilo jest, dozvoljeno je sve što partnerici, odnosno partneru pruža zadovoljstvo. Ovog puta naš eroskop opisuje kako erotiku i čežnju, odnosno užitak doživljavaju pojedini znakovi Zodijaka. Neki od tih snova, međutim, ostaju tajna koju partner(ica) nikada ne proživi.

H&H Color Lab