Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.199 (Listopad)


PRAVILNO DISANJE – DUG ŽIVOT

Kako pobijediti u sebi «ljutog zmaja» Pravilno disanje garantira dug život!

Onaj, tko ne diše pravilno, ne može živjeti ni zdravo ni sretno. U klasičnom Tao-u zdravlja, jednom od najznačajnijih temelja kineske tradicionalne medicine, navodi se da se pluća protežu čak i u noge. Ono sadrži opis nerazorive snage pravilnog disanja, što obuhvaća i djeluje na cijelo ljudsko tijelo.


JESTE LI YIN TIP? – Test koji će vam pomoći da se bolje hranite
S pomoću priloženog Yin-Yang testa možete ustanoviti kakvi ste, a potom korak po korak otkriti svoje vlastito ja. Simbol Yin-Yang, odnosno T’ai Chi T’u, znak je vrhovnog principa i oslikava odnos mijene između Yina i Yanga. Tamna je površina Yin, a bijela je Yang. One se prožimaju i prepliću, pri čemu niti jedna površina nije podređena drugoj. One su u drukčijim omjerima, no zajedno daju različite rezultate, različite značajke, različita duševna svojstva. Uzajamno kontrastne oble površine pokazuju kako ništa ne može biti isključivo Yin ili Yang – sve u sebi sadrži i nešto od onog drugog.


UNUTARNJA HARMONIJA I LJEPOTA
Kad se yin i yang nalaze u ravnoteži, čovjek se osjeća dobro tjelesno i duhovno, pa zrači prirodnom ljepotom iz vlastitog tijela


UTJECAJ PLANETA NA SVAKODNEVNI ŽIVOT: Kojeg ste dana rođeni?


ODABIR ZANIMANJA: NEZRELI ZA ODABIR ZANIMANJA – ZRELI ZA LJUBAV!

TEENS: Približavanje kraja školske godine pred učenike osmih razreda donosi veliku i prvu životnu odluku – kamo dalje? Svake godine tenzije su sve veće, a upis u srednju škole mnogima će upravo u danima početka ljeta odrediti buduću profesiju, a možda i način života. Svijest o tome u “ludim godinama” nije na visokoj razini, no roditeljske brige i duboka razmišljanja, zajedno s željama mladih povećavaju šansu da odabir bude ispravan!


ASTEČKI HOROSKOP : ČUVAJTE TAJNE… I NE SAMO SVOJE!

Jurite bezglavo s jednog posla na drugi. S jedne teme na drugu prelazite nevjerojatnom brzinom. Imat ćete problema kada je čuvanje tajni u pitanju.

H&H Color Lab