Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.197 (Kolovoz)


MAGIJA LIJEČENJA ABORIDŽINA

Svaku stanicu našeg tijela prožima emocionalni odnos prema prirodi i drugima. Iz tog odnosa, onda proizlazi i zdravlje i bolest, uvjereni su prastanovnici Australije
Čudesno iscjeliteljstvo bez – čuda?
Američka liječnica Marlo Morgan pratila je grupu Aboridžina na njihovom lutanju kroz australsku pustinju. Bila je svjedokom čudesnih iscjeljenja koja je nemoguće znanstveno objasniti. Svoja iskustva opisala je u knjizi «Lovci snova», koja je u Americi postala bestsellerom


VOLITE LI PUTOVATI – PRONAĐITE SVOJ RAJ NA ZEMLJI

Svakodnevno u našim poštanskim sandučićima možemo pronaći prospekte turističkih agencija a gotovo svaki stup danonoćno doživljava transformaciju – osim navodno super povoljnih i ne baš legalnih kredita do turističkih aranžmana i instrukcija. O vama ovisi kako ćete provesti ljeto – bježeći od kamatara, putovati ili učiti, no velika većina ljudi ipak će se prepustiti ljetovanju.


FITNESS – HOROSKOP

Ljeto je, može se slikovito reći, podne u tijeku jednog dana.
Nakon proljeća, koje znači buđenje tijela i života u njemu, tijekom ljeta bi trebali snažno kolati svi životni sokovi, trebale bi biti aktivne sve životne funkcije.
No, jesmo li se pripremili za taj novi oblik življenja? Jesu li vaše tijelo i vaš duh spremni za izazove ljeta?
Jer, izazovi nisu samo fizičke, več i duhovne prirode. U tekstu što slijedi, pročitajte što zvijezde preporučuju svakom od znakova Zodijaka .


MJESEČEV KALENDAR KOLOVOZ 2016 – IZBJEGNITE POGREŠKE – POSLUŠAJTE MJESEC!


ASTEČKI HOROSKOP 8 2016 – PUNI POTENCIJALA


INDIJANSKI HOROSKOP 8 2016 – UOZBILJENJE


HOROSKOP MJESECA KOLOVOZA 2016

OVAN .- UŽIVAJTE U TRENUTKU

BIK – U POTRAZI ZA SKLADOM

BLIZNACI – OSTAJETE NA NOGAMA, BEZ BRIGE

RAK – RAZUM ILI… ?

LAV – ZAVIDNIKA NA SVE STRANE!

DJEVICA – POSAO NA PRVOM MJESTU

VAGA – AVANTURA KAO IZAZOV LJETA

ŠKORPION – LJUBAV JE JAČA OD SVEGA

STRIJELAC – TKO ĆE KOGA

JARAC – POKRENITE SE

VODENJAK – AURA STRASTI

RIBE – ODREDITE PRIORITETE


ASTROLOGIJA I ŽIVOT – ZNATE LI SE PONAŠATI ?

Iako su sva, trajna i privremena prijateljstva vrijedna, žene su orijentirane na psihološki, a muškarci na fizički aspekt života, pa je to vidljivo i u prijateljstvu. Tako možemo vidjeti da žene, ako se nečim bave, to čine samostalno, a muškarci preferiraju grupne aktivnosti. S druge strane, žene vole s nekim podijeliti svoju tugu ili probleme dok se muškarci radije sami bacaju u donošenje rješenje. S vremena na vrijeme svatko od nas shvati da mu je dosta samoće i priključi se kakvoj skupini, kako bi barem privremeno iskušao svoju omiljenost u društvu, ali i kako bi ponovno uvidio jesu li njegovi prijatelji još uvijek – doista prijatelji. Kako se ponašate u društvu, otkriti će vam tekst!


PROMATRANJE RUKE – Prsti govore kakvi smo

U 19. stoljeću dva su čovjeka prokrčila put znanosti o dlanu – hiromantiji: d’Arpentigny i Desbarrolles, obojica Francuza. Donosimo njihova izvorna tumačenja.


STELLIN HOROSKOP DOBROG ZDRAVLJA – Medicina iz prirode

Naš horoskop pokazuje temeljne odnose znakova i ljekovitog bilja. On bi vam mogao poslužiti kao dobra informacija, kao putokaz u razgovorima s poznavaocima ljekovitog bilja, a u traganju za biljem koje će vam najbolje pomoći da zadržite dobro zdravlje, ili da ga vratite


ZDRAV ŽIVOT – Ostanite zdravi uz pomoć pravilne prehrane

Onaj tko uspije trajno integrirati pravilnu prehranu u svoju svakodnevicu, ne bi trebao mnogo više učiniti za svoje zdravlje!


OBIČAJI U ŽIVOTU INDIJANACA – Žena prepuna tajni

Nekada je žena igrala veliku ulogu u životu Indijanaca. Žene su se brinule ne samo za dobrobit i zdravlje vlastite obitelji nego i čitavog plemena. Ženska se energija poistovjećuje sa silama Mjeseca, a ženski se princip uzima kao izvor svega postojećeg


ČELO – Kakva vam je sudbina?

Još od srednjeg vijeka pokušava se po čelu otkriti karakter i budućnost ljudi. Što po tim starim tumačenjima znači koji od oblika čela?

H&H Color Lab