Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.196 (Srpanj)


HOROSKOP MJESECA SRPNJA 2016

OVAN – Kad dana 25. i 26. srpnja Mjesec uđe u vaš znak Ovna, suzbijte malu silinu i agresivnost s kojom nastojite osvojiti svoje ciljeve. Gdje vam je blagost, nježnost, suptilnost? Pazite na svoje izjave kako ne biste bez razloga napali nekoga tko to nije zaslužio, a sve što osjećate smanjite za jednu potenciju. Intenzitet da – ali samo pozitivan!

BIK – 1., a zatim 27. i 28. srpnja poželjet ćete okolini iskazati svoje kuharsko umijeće ali i gostoprimstvo. Pozovite drage susjede na večeru, a na jelovniku neka se nađu namirnice iz vašeg vrta. Sigurnost i materijalno stanje bit će usko povezani. Kako vaša “bikovska” tvrdoglavost ne bi dosegla maksimum, provedite opušteno poslijepodne i zapjevajte u društvu pjevača amatera ili uživajte na kakvom koncertu. Tko pjeva, zlo ne misli, a priroda vas je po tom pitanju bogato nagradila!

BLIZNACI – Kad mjesec uđe u vaš znak Blizanaca, što će u srpnju biti 2. i 3., a zatim i 29. i 30. srpnja, rađa se potreba za kretanjem, kratkim putovanjima, šalom, igrom… Također, ako niste na ljetovanju, to su pogodni dani za završavanje administrativnih poslova, ispita, školskih obveza, dogovora, sklapanja ugovora, reklamiranje…

RAK – 4. i 5., i zatim 31. srpnja Mjesec ulazi u znak Raka i aktivira vaše emocije – ako u ljubavi trpite kakvu krizu, teško ćete je riješiti ovih dana. Razočaranja, ali i svijest kako nismo dovoljno voljeni posebno je teška jednom Raku – on nikada ne može prežaliti neuspjelu ljubavnu vezu. Ako pak u vašem osjećajnom životu sve odlično štima, tada iskoristite romantičnost ljetne noći. Ljubav, ne zaboravite, ulazi kroz želudac.

LAV – Mjesec će se naći u znaku Lava 6. i 7. srpnja, i u prvom planu bit će lavovske značajke koje ćete ne samo izražavati nego i tražiti u ljudima. Budite velikodušni, a svoje težnje javnoj afirmaciji i egoističkom ponosu držite nekako na uzdi, barem u društvu. Svako miješanje u vlastiti život u ovim danima moglo bi biti iskra sukoba, zato osluškujte druge ljude. Kako je Sunce autoritet, mogući su i problemi s ocem ili bilo kojom dominantnom osobom.

DJEVICA – 8., 9. i 10. srpanj je vrijeme velikog spremanja, kako prostora tako i duše. Mjesec u tranzitu znakom Djevice je vrijeme za planiranje, ali i dobro razdoblje za pisanje memoara i slično, kao i učenje.

VAGA – Mjesec svojim ulaskom u Vagu 11. i 12. srpnja stavlja u prvi plan odnose u dvoje – ali i odnose s okolinom. Ako u vašoj vezi postoje nekakvi problemi, sad je trenutak popravka situacije. Da, tu je i potreba za provodom i izlascima, pogotovo na javna mjesta i druženje s istomišljenicima. Ples? Naravno!

ŠKORPION – Mjesec u Škorpionu otkriva magnetizam, u kojem su osjećajne energije i opsesivna mašta najčešći uzrok nemira, uništavanja ili samouništavanja. Sjećanje na djetinjstvo bit će 13., 14. i 15. srpnja intenzivno, no impulzivnost i poriv za destrukcijom stvarat će vam komplikacije u odnosima. Malo više tolerancije, i izbjeći ćete eventualne sukobe! Praktični ste i sposobni, no ne podnašate kritike, stoga, kako se ne biste pretvorili u emocionalnog vampira, poštujte malo i tuđe želje!

STRIJELAC – Mjesec u Strijelcu će sve one koji još nisu promijenili okolinu natjerati da bilo kamo odu, makar na kratko. Ne drži vas mjesto – reklo bi se, a u danima ove Lune, poriv za putovanjem je iznimno jak. U srpnju će Mjesec boraviti u vašem znaku 16. i 17., stoga planirajte kakav izlet, ako ne i ozbiljnije putovanje.

JARAC – Opterećenje raznim dodatnim obvezama, odgovornostima i poslovima dolazi upravo kad je Luna u Jarcu 18., 19. i 20. srpnja. Ukoliko odgađate posjet stomatologu, odlučite se baš ovih dana. Vrijeme je da se posvetite dugoročnim stvarima, a zdravlje je svakako tema broj jedan.

VODENJAK – Pokušajte da u danima kad je Mjesec u vašem znaku Vodenjaka, što je 21. i 22. srpnja, pratite svoju intuiciju, bez obzira što će vam se planovi mijenjati iz časa u čas. Nervozu ćete ugušiti samo sa pozitivnim i humanim djelima, nekakvom pomoći nekome, čak i neznancu. Ne oklijevajte već budite aktivni.

RIBE – Nježni ste i suosjećajni u ovim danima Mjeseca u Ribama, pa ako se namjeravate učlaniti u neku humanitarnu ili volontersku udrugu, učinite to upravo sada, 23. i 24. srpnja. Svoju sklonost samosažaljenju držat ćete pod kontrolom tek kada shvatite da ima i gorih sudbina od vaše. Energija u drugom dijelu srpnja je dosta niska, zato bi vam možda bilo najbolje, dobro se naspavati. Čak i nezgodna iznenađenja mogu rezultirati iznenadnim osjećajima kakve još niste doživjeli – a svako takvo iskustvo je pravo bogatstvo!


ASTROLOGIJA, BUDIZAM I ŽIVOT . Koju ste «sreću» dobili rođenjem?

Od Schopenhauerovih vremena, mudrost Istoka sve više fascinira filozofsko mišljenje Europljana. Duh Istoka, kako je ustvrdio Jung još prije osamdesetak godina, prodire u sve pore europskog promišljanja svijeta. Mogla bi to biti opasna infekcija, ali i spasonosan lijek


NAJNOVIJA ZNANSTVENA OTKRIĆA – Mjesec određuje svekoliki životni ritam
Nije slučajno da trudnoća u žena traje jednu Mjesečevu godinu, odnosno devet kalendarskih mjeseci, a da menstrualni ciklus u žena traje točno koliko i Mjesečeva rotacija oko Zemlje!


MJESEC I NJEGOV UTJECAJ NA LJUDE – Boginja dostojna štovanja
U gotovo svim jezicima Mjesec je ženskog roda. Inače, on je simbol moćne boginje koja bitno djeluje ne samo na tijelo i psihu čovjeka, već i na cjelokupan život na Zemlji


Tajanstvene sile Mjeseca ; Veza mjesečnice i Mjeseca


MJESEČEV KALENDAR U SRPNJU 2016 – SLIJEDITE MJESEČEVE SAVJETE


INDIJANSKI HOROSKOP SRPNJA 2016 – EGO JE I DALJE PROBLEM
Kod mnogih ego je i dalje jači od svih emocija, svih poriva, svih okolnosti


ASTEČKI HOROSKOP 7 2016
Naučili ste mnoge vještine jer volite pronalaziti načine za primjenu svoje kreativnosti. Iako niste talentiraniji od ljudi sa kojima radite, mnogo ste inventivniji od njih. Morate naučiti slušati druge i odlagati svoje odluke sve dok ne budete imali potrebne informacije. Skloni ste “trčati pred rudo” onda kada je bolje pričekati.


VAŠ ODNOS S PARTNEROM

Zakulisne igre i prijevare: KAKO DALJE?
Ne kockajte se sa srećom! Kad se sreća u životu nađe u teškoj, kriznoj situaciji – njezini sudionici ne bi trebali napuštati brod već nakon prvih udaraca oluje! Nemojte nastojati rješenja pronalaziti na brzinu, a još manje na silu jer oni u ovakvim situacijama mogu biti – loši savjetnici!


Otkrivamo vam tajnu crte života
Hiromantija – značenje crte na vašoj ruci
Lijeva ruka govori o našim sposobnostima i svojstvima i o našem
podsvjesnom odnosu spram njih, a desna kako ih koristimo u svakodnevnom životu


Pogledajte na vlastitoj ruci značaj crte glave
Linija glave: Na lijevoj ruci pokazuje urođenu sposobnost mišljenja, a na desnoj, kako je primjenjujemo u svakodnevnom životu


Usredotočite pogled na crnu točku
Trenirajte vid da biste otklonili vidne smetnje, ali i da biste postigli poboljšanje svog tjelesnog i psihičkog stanja
Vježbama vizualiziranja crne točke, crne mačke i crne ptice, može se postići jačanje vida, koncentracije i duševne ravnoteže


PSIHIČKE I SPIRITUALNE TERAPIJE: TERAPIJA BOJAMA
Tijelo je simfonija boja
Kombinacijom boja, zvuka i ritma, mogu se postići dobri rezultati u obradi raznih bolesti!


VAŠE ZDRAVLJE – Ljekovito bilje za svaki znak
Svaki znak Zodijaka osobito je osjetljiv na djelovanje pojedinih ljekovitih biljaka, koje mogu spriječiti i liječiti određene bolesti


KOLIKO SEBI VJERUJEMO – Sreća se može programirati!
Nadmašite sami sebe uz pomoć psihokibernetike
Narod je oduvijek govorio: Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj. Znanost se izražava nešto složenije, pa govori o blokadama, kompleksima, vezanosti uz djetinjstvo, a zapravo, misli na isto. Naime, hoćemo li ili ne ostvariti, kako privatno tako i poslovno, svoje ciljeve, u mnogome ovisi koliko je naše povjerenje u vlastite sposobnosti


VAŠ ŽIVOT IZ DANA U DAN

H&H Color Lab