Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.194 (Svibanj)


TAJANSTVENE MOĆI MJESECA – Što (ne)bismo smjeli raditi

Na naš osjećajni život ne djeluje jedino pun Mjesec. Sve Mjesečeve faze djeluju kao neka vrst «nevidljivog» raspoloženja. Na neke pun Mjesec djeluje poticajno, a Mlađak slabi njihovu snagu. Kad Mjesec raste, neki se osjećaju snažnijim, poletnijim, a ponekad i agresivnijim. No, usprkos svemu, pojedine Mjesečeve faze odlikuju se nedvojbenim značajkama


TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

Veliki test za bolju prehranu
Jeste li tip Yin ili Yang?
Koristeći yin-yang test u prilogu ovog napisa otkrit ćete tko ste, spoznat ćete, korak po korak, vaše pravo JA. Simbol yin-yang (na slici) – T’ai Chi T’u – je simbol vrhovnog principa. On pokazuje izmjeničan odnos yina i yanga. Tamna površina je yin, a bijela – yang. Ta se dva principa dopunjuju tako da u različitim odnosima daju različite rezultate, različite karaktere, različite psihičke i duhovne strukture. Simbol pokazuje da ništa ne može biti isključivo yin, odnosno yang. Svaki se princip javlja u kombinaciji s onim drugim.


JESEN ŽIVOTA – Muškarci u zreloj dobi

Jupiter je bog zrelih godina, a Saturn – bog starosti. Razdoblje Jupitera u životu većine muškaraca traje otprilike od njihove 35. do 56. godine života. Tijekom tog razdoblja, muškarci postižu vrhunac svojim aktivnostima. No, kad se Saturn po drugi put vrati na mjesto gdje se nalazio na dan rođenja nekog muškarca, ta osoba ulazi u takozvanu Saturnovu sferu. Taj dio života počinje u 56. godini života, a u nekih ljudi čak i ranije. Oni koji se ne žele pomiriti sa svojim Saturnom, nego žele cijeli život zadržati značajke Jupitera, doživljavaju – strah od starenja!


ASTROLOGIJA I PSIHOLOGIJA – Osam dobi u životu žene

Čovjekov je život podijeljen na osam etapa, od kojih svaka predstavlja jedan planet. Za ženu je najznačajniji planet Uran koji je unio promjene u tradicionalne astrološke zakone i tako dao sjajan poticaj evoluciji žene


KAKO OSTATI MLAD I VITALAN? – Vjerojatno ste mlađi nego što mislite!

Vaša istinska dob nije sadržana u krsnom listu, nego u vašem horoskopu!


ANTIOKSIDANS – OXANO TERAPIJA

Fascinantan program održavanja «vječne mladosti» poznatog znanstvenika i liječnika nogometnog kluba «Bayern» i njemačke nogometne reprezentacije dr. Hansa Wilhelma Muellera – Wohlfahrta
Antioksidansi ne dozvoljavaju «hrđanje» stanica. Jeste li to već primijetili? Neke ljude kao da bolesti i godine zaobilaze. To se ne dešava slučajno. Ti sretnici, naime, posjeduju jak obrambeni sustav. Drugi, koji često ili češće oboljevaju, s time se, nažalost, ne mogu pohvaliti. No, ni oni nisu posve bespomoćni


HOROSKOP MJESECA ZA SVIBANJ 2016 – KORAK UNATRAG

LJUBAV U SVIBNJU – SRCE NIJE ZABORAVILO
…ali mozak očito je, posebno ako iznova ulazite u jednom propalu vezu
POSAO U SVIBNJU – AMBICIJE MORAJU PRIČEKATI
Nestrpljivo očekivanje… a da se baš sada nešto promijeni zagorčat će vam
ZDRAVLJE U SVIBNJU – KRONIČNE TEGOBE SA ZDRAVLJEM


ASTEČKI HOROSKOP 5 2016 – OTKRIVENJA

Kroz odnose s drugima iznova ćete otkriti put do vlastitih osjećaja, ideala i nadahnuća


INDIJANSKI HOROSKOP 5 2016 – NESEBIČNOST SE UČI I NJEGUJE


OVAN – OČEKUJTE PREPREKE

U danima 4. i 5. svibnja Mjesec će biti u znaku Ovna, što će utjecati na vaš temperament, strpljenje, a samim tim i odnose u najbližoj okolini. Mogući su brojni nesporazumi. Čuvajte živce, ne svađajte se sa okolinom i grubo rečeno, držite jezik za zubima što ćešće možete!
BIK – MATERIJALNI USPJEH
Mjesec će u vašem znaku Bika biti 6. i 7. svibnja. Osim povećane romantike i želje da zajedničkim provođenjem vremena ojačate obiteljske veze, ono što će obilježiti ove dane bit će svakako povećana osjetljivost i želja da ugodite sebi, ali i da posve ovozemaljskim užicima dokažete okolini kako život, bez obzira na krizu, može biti ugodan. Ipak, pripazite na prehranu, jer ste u ove dane skloni bogatom jelovniku i nakupljanju viška kilograma.

BLIZANCI – SVAKODNEVNI RITAM-UBRZAVA!
8. i 9. svibnja su dani kad će Blizanci biti rastrgani između dogovora i poziva za druženje, no ako se ne budu odvajali od telefona i kompjutorskog ekrana, teško da će stvarno provesti uzbudljiv dan. Odjenite nešto otkačeno i pobrinite se da iskoristite ove dane za druženje s prijateljima i obitelji, posebno mlađim naraštajem. Ukoliko patite od alergija, danas je idealan dan za skupljanja informacija o vašoj bolesti.

RAK – POGLED U SEBE
Mjesec se u znaku Raka nalazi u svojem sjedištu, a samim tim, Rakovima su ovo dani u kojima im je najlakše pokazati svoju osjećajnu prirodu, a da pritom ne budu posramljeni ili ismijani. Izvrsno je vrijeme za razmjenu emocija, ali isto tako i druženje u obiteljskom ozračju. Ako ste žena, u danima 10. i 11. svibnja kad Mjesec putuje znakom Raka, tražit ćete zaštitu u svom muškarcu, no ako ste muškarac, tada bi mogli izbiti sukobi između vaše partnerice i vaše majke – dviju najvažnijih žena u vašem životu.

LAV – KARMA
Mjesec u tranzitu kroz vaš znak Lava prolazi 12., 13. i 14. svibnja i donosi osjećaj ekstaze i vitalnosti, ali i naglašava ljubav kao ono što pokreće svijet. Upravo zbog toga će to biti početak sretnih osjećaja, koji će dosegnuti svoj maksimum upravo sljedećeg mjeseca. Žudnje za životom i ljubavne težnje izrazit će se puno lakše nego inače. Ako su vaše nade usmjerene u ljubavnu vezu, a osoba koja vam se sviđa to ni ne sluti, idealno je vrijeme da joj to pokažete.

DJEVICA – NOVAC KAO SJEME RAZDORA
U danima 15. i 16. svibnja se posvetite organizaciji vlastitog života, sastavite neki plan novih obveza ali i slobodnog vremena, a ako se bavite nekim umjetničkim poslom, potražite sponzora ili razmislite o budućnosti. Danas ćete imati priliku upoznati osobu koja je praktična, razumna i čvrsto na zemlji, a kako su to i vaše vrline, suradnja može biti doista obećavajuća.

VAGA – VELEMAJSTOR LJUBAVI
Mjesec je u Vagi 17., 18. i 19. svibnja. Pođite na neki koncert, večer poezije i izložbu. Silno ćete željeti svakome se dopasti, no nemojte biti neosjetljivi na tuđu bol, nepravedni zbog svojih osjećaja ili samoveličanja. Objektivni ste, i pravednost je snažno izražena, a prije poteza dugo ćete razmišljati. Odvagnite, uspotavite ravnotežu i presudite. Emocionalni mir i sigurnost tražit ćete u ljubavnoj vezi, no stalno lickanje situacije uništavat će spontanost i pravu intimnost.

ŠKORPION – LJUBAV U PRVOM PLANU
Kad Mjesec 20. i 21. svibnja prolazi vašm znakom osjetit ćete jaku promjenu u osjećajima. Intenzivna ljubomora, zavist ili čak želja da se osvetite nekom bivšem partneru koji vas i dalje ogovara, bit će izuzetno jaka, no savjetujemo vam da se ipak primirite. Mjesec u Škorpionu prilično je nasilan, zato je dobro uvijek tražiti miroljubiva, srednja rješenja. Kad je riječ o ljubavi, pazite da upravo ovih dana ne riskirate – izbjegavajte slučajne susrete i sve što oni donose, a u slučaju ljubavne avanture poduzmite sve moguće mjere zaštite.

STRIJELAC – TAKVI KAKVI STE
Avanturizam i želja za putovanjima jača u trenutku ulaska Mjeseca u vaš znak Strijelca, 23. i 24. svibnja. Međutim, kod vas nerijetko izazove probavne smetnje, točnije, probleme sa žući, čemu je uzrok pametno potražiti u onome što ste jeli, i to ne danas, nego jučer ili prekjučer…

JARAC – IZBORITE SE!
25. i 26. svibnja očekujte ulazak Mjeseca u vaš znak Jarca što će vam donijeti nalet emocija na koje možda niste računali, no eto, kad su već tu… zaljubljivost i osjećaj kako možete pokrenuti planine preplavit će vas i nakon što saznate neke tajne koje su više nego povoljne za vas. Kako stvari stoje, pročitat ćete partnera poput otvorene knjige što, opet, otvara neslućene mogućnosti… Promjenu na poslu ipak nećete moći izbjeći, kao ni situaciju u kojoj glavnu riječ povede jedna žena…

VODENJAK – ODGOVORNOST PREMA SEBI
Kada Mjesec prolazi kroz ovaj znak postajemo plemenitiji i humaniji. Potreba za tim bi trebala biti prisutna kod svih ljudi, pa ako u vašoj okolni ne primjećujete tu potrebu kao trend, probajte je nametati drugima snagom volje – sve je moguće. Ponajprije u danima tranzita Lune kroz znak Vodenjaka – 1., a zatim i 27. i 28. Svibnja.

RIBE – GRMLJAVINA EMOCIJA
Ako ste rođeni u znaku Riba, višednevni boravak Mjeseca u vašem znaku tijekom svibnja još će više senzibilizirati vaše osjećaje. Dani od 2. i 3., a zatim i 29., 30. i 31. svibnja naglasit će vaš smisao za mistiku i zajedničku svijest, pa ćete sudjelovati u zajedničkim molitvama ili vjerskim hodočašćima. Podsvijest? Beskrajna.


PRORICANJE I GINGA – ZAGONETKE OVOGA SVJETA

I Ging je ne samo najstariji, nego i najprilagodljiviji, a ujedno i najfascinantniji način proricanja. Ta tehnika nudi obilje inspiracije i poticaja onima koji žele tumačiti njene okultne poruke


GOVOR TIJELA – Carl Huter


Lice i karakter čovjeka – Frenologija otkriva značaj čovjekove ličnosti


PSIHOLOGIJA : Uvažavanje intimnosti – garancija trajne veze

Život u dvoje
Brakovi koji traju ne moraju biti idealni, ali su oni ipak sretna mješavina veza međusobne povezanosti i samostalnosti dvoje ljudi


ODIJEVANJE – Žensko odijevanje

Lavica se voli kititi nakitom. Žena Škorpion podcrtava svoj ponos neobičnim ukusom. Svaki znak ima neku malu, slatku slabost. Što biste trebali izbjegavati, a na čemu inzistirati u svom odijevanju?


ASTROLOGIJA I VOZAČI – Značajke vozača ovise o znaku u kojem je rođen

Znakovi Zodijaka za upravljačem
Astrolozi tvrde kako planeti utječu na sve segmente našeg života pa tako ni promet nije iz toga isključen. U kojoj se mjeri značajke Zodijaka odražavaju na ponašanje u prometu?


PSIHOLOGIJA USPJEHA – Mislite pozitivno!

Ponekad poslovi, zamisli i projekti jednostavno ne uspijevaju. Razlog tome nije nesposobnost, već negativan stav prema mogućnosti uspjeha. Taj stav može biti toliko snažan, da upropasti mnogo toga što je moglo uspjeti. No, takav se razvoj događaja može spriječiti. Stella vam pokazuje kako.


VAŠ ŽIVOT IZ DANA U DAN – SVIBANJ – 2016.

H&H Color Lab