Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.192 (Ožujak)


LICE – GOVOR TIJELA

Točke na licu otkrivaju vašu prirodu


ANĐELI ČUVARI – Glasnici Božji i pomoć ljudima

Anđeli pomažu bolesnima
Bića što ih obično nazivamo anđelima, ne javljaju se samo na samrtnim posteljama, nego i pomažu živima. O tomu govore brojna svjedočanstva.


SEDAM SAVJETA – ASTROLOGIJA I PSIHOLOGIJA

Sedam savjeta za uspjeh i sreću
Uspjeh i sreća prate one koji u njih vjeruju!
Za svaki znak Zodijaka postoji «recept» kako se može doseći ove ciljeve. A da biste to postigli, morate u sebi pobijediti svoje neprijatelje: lakomislenost, zavist, bijes, bolest, siromaštvo, rezignaciju i ovisnost!


USPJEH – KAKO POSTIĆI USPJEH

Živite u skladu sa samim sobom!
Najveće zadovoljstvo i najveće smirenje čovjeku pruža rad u kojem su usklađene njegove psihofizičke predispozicije sa zahtjevima posla. Pritom je odabir zanimanja izuzetno značajan činilac, a astrologija je pri tome pouzdan vodič!


LJUBAV – ZVIJEZDE I LJUBAV

Analiza vjernosti muškaraca
U ljubavi nema sigurnosti. Osjećaji se ne mijenjaju samo tijekom vremena, nego i iz dana u dan, da ne kažemo iz sata u sat. Zbog toga nije nikakvo čudo što žene i muškarci, usred životnih tegoba, postavljaju i pitanje da li ju(ga) on(a) još uvijek voli. Situacije su uvijek slične do izvjesne mjere, no svaki znak ipak ima svoje osobitosti u iskazivanju, odnosno u skrivanju osjećaja. Naša horoskopska analiza pokazuje kako se muškarci ponašaju kad se radi o ljubavi i o vjernosti


KOCKICE – ASTROLOŠKE IGRE

Kockice moje sreće
Jedan zeleni pokrivač, dvije kockice, jedna čaša iz koje se bacaju kockice, upaljena svijeća, pa je sve spremno da možete početi postavljati pitanja, na koja ćete sigurno dobiti točne odgovore. Hoće li nam kazati istinu? Sigurno, dostatno je samo da bude noć…


PALAC – SUDBINA ISPISANA NA DLANU

Palac određuje karakter
Palac zauzima vrlo važno mjesto u vještini pronicanja karaktera na osnovu promatranja izgleda šake. Ako je nesrazmjeran u odnosu na ostale prste i cijeli dlan, mogu se izvesti zaključci o unutarnjoj snazi promatrane ličnosti. Veliki palac znak je – silnog, odlučnog duha, a mali, nerazvijeni, tanak – simbol je slabog i neodlučnog duha.


MJESEC – TAJANSTVENA MOĆ MJESECA

Mjesečevi impulsi
Ni jedno nebesko tijelo ne djeluje na čovjeka toliko snažno kao Mjesec. Blijedožuti pratilac Zemlje slavljen je već u starom vijeku kao božanstvo. On je bio podloga za izradu prvog kalendara u kulturnoj povijesti čovječanstva. Njegov sjaj opčinjava i zaljubljene i očajne. Aktivira i osjećajno i nadnaravno. Mjesec djeluje na plimu i oseku, na menstrualni ciklus žena i na životinjski svijet. Tijekom noći punog Mjeseca, bolnice i policije su posebno aktivne. A poneki se crkveni praznici i danas ravnaju prema položaju Mjeseca. Uskrs na primjer.


TIJELO – PUČKA VJEROVANJA

Tijelo je najbolji prorok!
Ljudi su oduvijek osluškivali ritam svoga tijela, koji ih je upozoravao što će im se dogoditi. Zapis što ga Stella objavljuje nastao je početkom 20. stoljeća, dakle prije više od sto godina na području Like. Njegova su tumačenja zanimljiva i za današnjeg čovjeka, jer su se neka od njih zadržala u narodu i do današnjih dana.Zapis je imao i svoj naziv – «trepetnik», najvjerojatnije izvedenicu od treptjeti ili titrati, a tijelo se pozorno osluškivalo, i kad bi u čovjeka koji dio tijela zatreptio, odmah se tražilo značenje. U gatara se ustalila riječ «zaigra», primjerice «kad ti zjenice oka zaigra»… Tekst donosimo s neznatnim pravopisnim ispravkama, želeći zadržati što više njegovu stogodišnju izvornost.


ASTEČKI HOROSKOP

Radna okolina ili susjedstvo pričinjavaju vam niz iznenađenja na kakva niste navikli, pa slabih živaca i povećane osjetljivosti pokušavate saznati uzroke promjena. Umjesto da razbijate glavu nevažnim stvarima, posvetite se zdravlju.


HOROSKOP MJESECA 3 2016: NOVI CIKLUSNOVO PROLJEĆE…


INDIJANSKI HOROSKOP

Odgovornost, ljubav, posao – i sve to treba uskladiti…


MJESEČEV KALENDAR – Nagovještaj proljeća
Luna i svijetle noći signaliziraju nam skori dolazak proljeća – iako ne treba zaboraviti na dvanaest vrsta energije

OVAN – VRTULJAK SE OKRENUO
Ovaj položaj Lune u Ovnu, 10. i 11. ožujka, donosi vam niz problema, u prvom redu, zarobljenost u prošlosti i vožnju na vrtuljku uspomena sve dok vam ne pozli… zato, siđite! Ne donosite nagle odluke ali reagirajte na nepravdu. Čuvajte se agresivnosti – ona je najgori saveznik.

BIK – NOVI IZAZOV
12. i 13. ožujka su dani Mjeseca u Biku, i obzirom na kraj tjedna, jedva ćete čekati trenutke provedene u krugu obitelji. Posvetite se najmlađima, no ne zaboravite ni na one najstarije. Ukoliko vrijeme bude lijepo, ne izbjegavajte izlazak – udahnite svjež zak, možda osjetite i miris proljeća.

BLIZANCI – PUNI BRIGA
U nedostatku ozbiljnijih aspekata prilično ste lakomisleni, a ljubavna odgovornost za vas je dugo nepoznat pojam. Život je igra i takav stav može biti sjajaj dar – ali i prokletstvo – posebno u vrijeme kriza ili životnih problema u kojima se traži ozbiljan pristup. Mjesec putuje vašim znakom 14., 15. i 16. ožujka.

RAK – PROMISLITE
Vama doista nije do razularenih strasti, sve što vam treba je tradicionalni dom i obitelj koja nedjeljom ide na misu. Ovo je psihološka projekcija koja ženama nije draga, a i mama je stalno tu negdje kao nedostižni ideal. A živjeti s tim nije lako, posebno ne 17. i 18. ožujka kada Mjesec putuje vašim znakom.

LAV – NEMA ČEKANJA
Mjesec je u vašem znaku 19. i 20. ožujka. Vaša preosjetljivost uvjerava vas kako ste zakinuti za ljubav, od svih, čak i vlastite djece, ali nije li to ipak trag nezadovoljene potrebe da budete u centru pažnje?

DJEVICA – BUDITE OPREZNI
Pospremanje, čišćenje, košnja trave ili ribanje dotrajalih kuhinjskih elemenata u priručnim prostorijama, uobičajene su aktivnosti koje su u prvom planu upravo nakon što u vaš znak uđe Mjesec. 21., 22. i 23. ožujka su dani kad Mjesec putuje vašim znakom i utječe na sve vaše najvažnije teme. S druge strane, Djevice su boležljive čak i kad su posve zdrave – drugim riječima, namjeravate li izgubiti puno vremena u čekaonici kakvog specijalista, najbolje da to obavite ovih dana. Ako ništa drugo, naići ćete na razumjevanje i ugodne razgovore sa ostalim “čekačima”.

VAGA – NE GLUMITE
Ravnoteža i sklad osnovne su težnje svake Vage, a tranzit Mjeseca vašim znakom u prvi plan naglasit će značajke zbog kojih ste tako omiljeni u društvu. Mjesec će u vaš znak ući 24. i 25. ožujka. Tom prilikom jačat će težnja za harmonijom i inspirirati osjećaj ravnopravnosti i pravednosti. Tad će ljubavna energija privlačnosti biti najjača, a mnogi će se parovi upravo u danima Mjeseca u Vagi odlučiti na zajednički život.

ŠKORPION – PROMJENE IZVANA I IZNUTRA
26., 27. i 28.-og, kada Mjesec putuje vašim znakom, treba vam smirenje, jer su erotika ili ljubavne veze česti uzrok razočaranja, strahova, frustracija i nervoza. Mogući su i kompleksi vezani uz seksualnost – potcjenjivanje, precjenjivanje, pretjerivanje i apstinencija.

STRIJELAC – NIJE LOŠE!
Kad Mjesec putuje znakom Strijelca, 1., 2. i 3., a zatim 29. i 30. ožujka, bez obzira na veliko srce i silnu omiljenost u javnosti, postoji čežnja za mirnim obiteljskim životom. Potraga za spiritualnom istinom širokog je raspona, podrazumijeva različite aktivnosti, od čitanja Biblije, vjeronauka do paljenja mirisnih štapića ili odlazaka u Indiju.

JARAC – SVE JE U VAŠIM RUKAMA ALI…
Manipulacija koju vršite nad drugima u danima Lune u vašem znaku, a to će biti 4. i 5., a zatim i 31. ožujka, često je maskirana ulogom zaštitnika; radi se o pukom nadzoru. Bez obzira na depresivnost, silno želite pobjedu, ako može bez pokazivanja ranjivosti i slabosti. Želja za oslobođenjem od teškoća dovodi do dokidanja emotivnih potreba – na prvom mjestu je rad.

VODENJAK – ZALJUBLJENI DO UŠIJU
6. i 7. ožujka Mjesec će biti u Vodenjaku, a vi ćete biti spremni na revoluciju i bunt prema svemu. Nemojte tražiti nemoguće, a promjene započnite od sebe! Budući da je ovaj Mjesec povezan s cirkulacijom, počnite aktivno ove dane – najbolje jurnjavom, kroz koju ćete ispuhati višak energije. Povežite se sa istomišljenicima i okupite se oko nekog zajedničkog projekta. Posjetite prijatelja iz djetinjstva ili okupite ljude oko zajedničkog humanitarnog cilja.

RIBE – MILOSRĐE S NEBA
Mjesec u Ribama 8. i 9. ožujka divan je za pjesnike i slikare, no u svakodnevnom životu mnogima stvara probleme. Ipak, humanost i suosjećajnost su značajke koje u ovim danima lakše pokazujete nego inače. Zbog toga danas posjetite bolesne, stare i nemoćne, i iskoristite ono nevidljivo da biste nekome pokazali što osjećate.

H&H Color Lab