Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.188 (Studeni)


CRKVE

Fenomen hodočasničkih crkava

Svetišta kanaliziraju iscjeliteljske sile!


PAPE U RIMU – ALFA I OMEGA SVJETSKE POVIJEST

Proročanstva o papama
Proročanstva Malahije i Nostradamusa: Posljednjih osam rimskih papa
Sudbina nije bila sklona bankarima
“Umorstvo će uvjetovati umorstvo”


TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

Za tradicionalnu kinesku medicinu je posve razumljiva suradnja s astrolozima jer je “sve povezano sa svime”
Tradicionalna kineska medicina i astrologija su tradicionalno nerazdvojivo povezane. Polazna pretpostavka tradicionalne kineske medicine jest da dušu i tijelo treba promatrati kao cjelinu.


SNAGA BOJA
Boje su u stanju pokrenuti u nama brojne procese iz kojih možemo izvući korist – ističe Karin Hunkel, psihologinja i savjetnica za izbor boja.


ASTROLOGIJA I ŽIVOT

Sedam savjeta za uspjeh i sreću
Uspjeh i sreća prate one koji u njih vjeruju!


MJESEČEV ČVOR – Kako se u natalnoj karti dobivaju tzv. čvorne točke i za što su sve odgovorne?

Čvorne točke života


Izgubljena ljubav – što je to zapravo?

Zašto i kada postaje besmislena borba za izgubljenom ljubavi?


DILEME OKO NOSTRADAMUSA – Prorok je ipak bio u pravu?

Što su njegovi stihovi zagonetniji, to istraživači ulažu veće napore ne bi li ih pojasnili. Evo nekoliko događaja, koje je Nostradamus predvidio u dalekoj prošlosti, a koji su postali realnost vremena u kojem živimo!


MJESEČEV KALENDAR

LUNIN RASPORED


ASTEČKI HOROSKOP
ZAGRIJTE SE TOPLINOM SRCA


INDIJANSKI HOROSKOP


OVAN – NESTABILNOST

U danima 22. i 23. studenog Mjesec će biti u znaku Ovna, stoga budite oprezni i čuvajte se ozljeda pri radu s alatom. Također, suzbijajte nestrpljivost i ne svađajte se sa okolinom. Najgrublje i najizravnije rečeno: držite jezik za zubima što ćešće možete.


BIK – POKAŽITE OSJEĆAJE

24. i 25. studenog Bikovi će doći na svoje. Bili zaljubljeni ili ne, očekuju vas izlasci na kojima će susret sa srodnom dušom biti veća vjerojatnost – no ako imate partnera, tada će romantika biti nezaobilazna. Kako je ova Luna uvijek nastrojena i materijalistički, očekujte poklone, no isto tako, i kakav dopis iz banke – bilo da je riječ o zakašnjenju plaćanja rate kredita, bilo da je riječ o kakvom izviješću. Naš savjet: pustite brige i zabavite se u naručju voljene osobe.


BLIZANCI – PROMJENE U PRIJATELJSKIM ODNOSIMA

26. i 27. studenog Luna će biti u Blizancima, i društveni život bit će maksimalno užurban. Povedite računa o financijama, kako vam dosta novca namijenjenog za neke druge stvari ne bi otišlo na “vino i gitare”…


RAK – MALO VIŠE SAMOKRITIKE…

Prvog i drugog dana studenog, a zatim i 28., 29. i 30. ojačat će obiteljska privrženost koja i inače često uvjetuje vaše psihičko stanje, jer se osjećate neprekidno vezanim za svoje porijeklo, i kada biste se udaljili, ne bi znali što sad – sjesti i plakati. Sada reagirate i djelujete prema naslijeđenim osobinama. Intuicija, briga za druge, ljubav za dom i obitelj…


LAV – POKAŽITE ODANOST

Reakcije su srdačne i tople, ali izražena je i sramežljivost. 3., 4. i 5. studenog Mjesec putuje vašim kraljevskim znakom i, naravno, naglašava kreativnost. Reagirate velikodušno i s oduševljenjem, a osjećaj emocionalne sigurnosti nastaje iz ponosa i samopouzdanja. Samosvjesna slika stvaralačkog tonaliteta koju imate o sebi u pozadini je svega što radite, i često je to djetinjasta jednostavnost. Neprekidno zračenje ponosnih, otvorenih osjećaja može umanjiti vašu sposobnost opažanja tuđih osjećaja.


DJEVICA – TREBA VAM NEŠTO POPUT LUDE ZALJUBLJENOSTI

U danima Lune u Djevici, koji će biti 6. i 7. studenog, slijede dani slabog interesa za seks. Zašto tako? Seksualne frustracije i kompleksi nisu nepoznanica; duboko ste nesretni što niste savršeni u poslu, u obitelji. Opustite se – ne slušajte zlurade komentare. Svatko kad tad ima svoje loše dane, stoga, ne dopustite da vas provociraju.


VAGA – KARIJERA KAO TEMELJ

U danima 8., 9. i 10. studnoga naglašen je vaš smisao za lijepo, ali i brojni umjetnički talenti, a tu je i vječna dilema kada je riječ o osjećajima. Šarmantni ste, ali česte su nagle promjene raspoloženja, usponi i padovi potaknuti oduševljenjem ili razočaranjem. Vaše velike ideje usporavat će kolebanje i neodlučnost, ali srdačnost i lakoća ljubaznog ponašanja činit će vas poželjnim društvom.


ŠKORPION – NOVI IZGLED

11. i 12. studenog vaše će reakcije biti u skladu sa Škorpionskim Mjesecom: žestoke i strastvene, oplemenjene suspregnutom emocionalnom snagom jer vam je tih dana slika o sebi pod utjecajem brojnih kompleksnih, uzburkanih emocija. Vaše samopouzdanje vjerojatno je poljuljano negativnim emocijama, ili uvećano strastvenim osjećajem za sve što, kako sami tvrdite, morate postići.


STRIJELAC – ZASTANITE MALO

Mjesec u Strijelcu zna samo jedno: želi biti biti slobodan i ne priznaje granice – a upravo vas to očekuje 13., 14. i 15. studenog. Ograničenja u tim danima neće proći! Posebno ne ona nametnuta, koje nameću drugi ljudi! Znak vatre sklon je moraliziranju unutar vlastite filozofije, no nerijetko se upušta u beskrajne rasprave – a ovo su upravo takvi dani.


JARAC – PRVI KORAK

16. i 17. studenog bit ćete spremni žrtvovati sve za posao: no ne nužno zbog rada koliko zbog osjećaja da je sad vrhunski trenutak za uspon karijere. Težnja k uspjehu sada je povezana sa intuicijom, zato iskoristite sva svoja poznanstva i ostvarite svoje ambicije. U poslu će vam danas pomoći žene – potražite saveznice.


VODENJAK – NE ČINITE DRUGIMA ONO ŠTO NE ŽELITE DA ČINE VAMA

U dane mjesečevog tranzita znakom Vodenjaka, 18. i 19. studenog, vjera u vlastite snage držat će vas ustrajnim i konstruktivnim. Imat ćete sebe i svoj život pod većom kontrolom no do sada, što će vam donijeti olakšanje. Ipak, vašu je radoznalost nemoguće zauzdati, i vi ćete, naoko mirni, i dalje tražiti skrivene motive i zaključke!


RIBE – PLES PO OBLACIMA

Znak Riba obično donese tjeskobno raspoloženje ali i sjajne impresije kada je riječ o umjetničkim hobijima. Ovakvo vas raspoloženje očekuje 20. i 21. studenog. U odnosima bi to mogli biti dani suosjećanja, a kod nekih Riba i samosažaljenja koje može ugroziti njihov ljubavni odnos. U svakom slučaju, baš u trenucima jada i ljubavnih patnji u vama će se razbuditi talenti i potencijali, ten ne čudi što ćete nakon sjajnih autorskih djela svima sve oprostiti, i još im zahvaliti što su vaši mentalni ili emocionalni mučitelji!

H&H Color Lab