Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.187 (Listopad)


Novi energetski model čovjeka – Snagom polja boja protiv bolesti!

Ezogetika je novi model energetskog ustrojstva čovjeka, koji je postavio iscjelitelj i pronalazač metode liječenja punkturom boja, Peter Mandel. U njemu Mandel povezuje spoznaje ezoterije, biofizike i biogenetike


Liječenje sa svjetlom srca! – Reiki je najviša svemirska energija. Ona prožima svakog od nas i povezuje sve živo u svemiru.

Odnos prema tim božanskim vibracijama zahtijeva odgovarajući način života. On počinje otvaranjem srca… Kakva su iskustva s ovom univerzalnom silom reiki majstora, Raimunda Frenstera?


Ljekovito bilje za svaki znak

Svaki znak Zodijaka osobito je osjetljiv na djelovanje pojedinih ljekovitih biljaka, koje mogu spriječiti i liječiti određene bolesti


Psihospiritualna terapija

“ANĐEO ZDRAVLJA – VODIČ SVJETLOSTI”
U posljednje vrijeme moglo se mnogo toga pročitati o anđeoskim ozdravljenjima. Intervencija nebeskih glasnika je spontana? Ili pak možemo ubrzati dragocjenu pomoć u slučaju nevolje i potrebe? Kome se možemo obratiti zbog nekog specifičnog problema? Kako formulirati naš zahtjev? Je li moguće zvati vodiče svjetlosti da nas održe u dobroj formi? Čvrsto zatvorena judejsko-kršćanska tradicija pruža nam neke odgovore na ta pitanja, a narodna predaja predlaže druge. Pokušajmo ih sve ispitati…


RADIESTEZIJA

Tehnikom viska moći ćete hvatati vibracije što ih zrače osobe i stvari, a koje se filtriraju u ljudskom mozgu. Ako ga pravilno upotrijebite i budete li mu postavljali jasna i određena pitanja, “magični” objekt će vam odgovoriti na sva pitanja. Ovoga puta donosimo vam i dvije igre s pomoću viska iz kojih ćete moći doznati sve što je bitno za vašu sudbinu u narednim mjesecima.


PROROŠTVA STARIH VIDOVNJAKA

Po pretkazanjima vidovnjaka iz Bavarske šume, koji je živio u drugoj polovici 18. stoljeća, čovječanstvo će se u 2000. godini približiti velikom, globalnom ratu. Njegove će posljedice biti strašne: razorit će svekoliko svjetsko gospodarstvo, doći će do masovnog umiranja od gladi, pojavit će se epidemije…


MUELHIASL – Jules Verne među vidovnjacima, prorekao je čovjekovo spuštanje na Mjesec, luksuzne brodove, željeznicu, automobile… Predvidio je i kada će nastupiti “pustošenje svijeta”, odnosno da će se tragedija odvijati u tri čina, od kojih su dva već za nama…


Imajte Sunce u srcu, a začine u – loncu!

“Je li vam poznato da mudar čovjek vlada svojim planetom, a ne planet njime? Planet je podvrgnut čovjeku, a ne čovjek planetu. Planet treba slijediti njega, a ne on planet. Planet vlada čovjekom koji nije razuman čije je ponašanje niže vrste. Planet ga nadmudruje i sili na određene postupke.”


SVE JE POVEZANO SA SVIME

Teorija relativnosti i ostvarivanja profita – Moć razmišljanja o novcu
Strahovi i emocije u svezi novca su energije misli koje stvaraju energetsko polje oko čovjeka. Većina ljudi stvara takva polja poticana željom za novcem


MJESEČEV KALENDAR

POGLED PREMA NEBU


ASTEČKI HOROSKOP – MALA KRIZA

Jesenski umor, briga o zdravlju, stagnacija u ljubavi – sve to možda vas usporava – ali to je samo privremeno


INDIJANSKI HOROSKOP

JESEN DONOSI PROBLEME ALI I SRETNE TRENUTKE


OVAN – Sloboda i bliskost?

Tijekom cijelog mjeseca, no najviše u početku, bit ćete zaokupljeni dogovorima sa samim sobom, jer će vam udvaranje dviju osoba kolebati ionako izbirljiv ukus

BIK – AVANTURA BEZ PRESEDANA
Sadašnje interese povežite s elementom Bika, u koji je Mjesec ušao baš 1., zatim i 28. i 29. listopada: tlo, voda, proizvodnja ili trgovina namirnica za zdravi život. U svakom slučaju emocionalnom izražavanju smeta neprekidna samokontrola, svoje unutarnje “ja” teško mijenjate, zadržavate svoje navike duže nego je to potrebno i tvrdoglavo ste nepopustljivi. Bik je simbol senzualnosti i ovi dani definitivno ukazuju na posesivnost.

BLIZANCI – NOVI ŽAR
2., 3. i 4., a zatim 30. i 31. listopada, Mjesec u Blizancima aktivira vaš društveni život. Kontakti s drugima, susreti i puno puno priče obilježiti će ove dane, u kojima uvjek treba razmišljati što, kome i kako reći.

RAK – PREOSJETLJIVOST NA VISINI
Preosjetljivost, plačljivost i osjećajnost bez granica nerijetko rezultiraju velikim sukobima sa okolinoma. Kako se Rakovi ne ustručavaju svađa… ovo su kritični dani! Svi vaši problemi s drugim ljudima imaju veze s vašim unutarnjim turbulencijama i nedosljednostima. Ako niste do sada, ovih dana ćete se svakako morati zaustaviti kako biste promislili što i kuda dalje! Ako još budete znali što i kako želite…tim bolje. Boravak Mjeseca u znaku preosjetljivog Raka traje na sreću tek kratko, 5. i 6. listopada, što je dobro, jer da potraje…. , svi bi vaši odnosi bili ugroženi! Želja za susretom s osobama iz prošlosti obilježit će vaše misli ovih dana, a mogući su i izvjesni problemi sa želucem i općenito probavom, od žgaravice do mučnine. Uzrok je naravno, u emocijama…

LAV – Očekujte neočekivano
Mjesec u Lavu je egoističan, egocentričan i pun afektiranja – voli biti u centru pažnje – kao i vi, i to ne samo u dane 7. i 8. listopada, nego stalno!!! Vaš ponos je najsnažniji, istina najiskrenija je ljepota najstvarnija, no, čini se da baš i nije tako… Svojim neprekidnim spominjanjem vlastitih interesa i problema smanjujete sposobnost slušanja tuđih potreba. No, nećemo vas sada pretjerano kritizirati – ionako ne bi pomoglo! Iskoristite, dakle, to što vam je dano. Ako vam tko treba što oprostiti, neka to bude ovih dana!

DJEVICA – TEŽNJA STABILNOSTI
Mjesec u Djevici skloniji je velikom pospremanju nego emocionalnim epizodama, pa je najbolje dane 9., 10. i 11. provesti u obavljanju poslova koje duže vrijeme odlažete. Ne tugujte nad izgubljenim: ni ljubavima, ni imovinom, uhvatite se posla. Što se tiče zdravlja, možda bi bilo dobro napraviti krvnu sliku, ali ukoliko nemate većih problema, ne gubite vrijeme po čekaonicama.

VAGA – VAŽNE ODLUKE
Spajanje s osobom zaljubljenom u vas moglo bi vam donijeti emocionalnu sigurnost kroz koju ćete se otvoriti i dobiti novu snagu za financijska ulaganja ili ćete krenuti u istraživanja dubljih značenja vlastite egzistencije. Ako ste u svađi s nekim tada se potrudite što prije zaboraviti cijelu stvar!
12. i 13. listopada su dani kada je preosjetljivost vaša snažna značajka, a vi ćete odahnuti tek kada ostvarite svoj cilj i pronađete kompanjona koji vas nadopunjava i usrećuje. To može dugo trajati, biti teško, završiti negativno, pa ste na kraju umorni i razočarani. Ipak, ne odustajete i dalje tražite…

ŠKORPION – NAZIRE SE VAŠE VRIJEME
Doživjet ćete sve, od frustracije do osjećaja moći, od tunel-vizije do prosvjetljenja. Najvažnije je razumjeti kako je u vrijeme Lune u Škorpionu, što će biti 14., 15. i 16., najbolje pustiti da se sve događa u svoje vrijeme.

STRIJELAC – LJUBAVNE ISKRE
Odnos bez sumničenja, ljubomore i ispada u javnosti bit će prava relaksacija. Koliko traje, traje! Ležerni razgovori sa Zračnim znakovima, poluprijateljski komplimenti i uzbudljive akcije mogu vas dovesti u neočekivanu bliskost sa starim prijateljem u znaku Vodenjaka ili Blizanca.
Možda ćete biti malo previše optimistični 17. i 18. listopada, pa biste trebali malo racionalnije krenuti u jesen. Bez brige, okolina vas voli i divi vam se, ali ako se toliko ponosite svojom pravednošću i iskrenošću pokušajte je pokazati i u kritičnim trenucima. Budite svoji i ne dopustite da itko utječe na vas.

JARAC – LJUBAV JE NUŽNA
19., 20. i 21. listopada Mjesec u Jarcu nudi vam mogućnost izleta: odlaska u planinu, negdje na more ili svjetsku prijestolnicu. Ovo je Mjesec u kojem cvjetaju društveni odnosi ali i jača interes za duhovno, stoga ne bi bilo loše pročitati kakvu knjigu na tu temu.

VODENJAK – VLADAVINA ZRAKA … DO 24. LISTOPADA
U danima Mjeseca u Vodenjaku, 22. i 23. listopada, teško je biti umjeren i sve je puno iznenađenja. Problem je samo što neka od njih ostavljaju trajne posljedice. Nesputanost i iskrenost imaju dva kraja.

RIBE – VAŠA MRAČNA STRANA
Mjesec će u Ribama biti 24. i 25. listopada, a i sami znate kako ste tih dana brzo obeshrabreni, nerijetko zapadate u sladunjava raspoloženja, pa vam predbacuju da ste kenjkavi i neodlučni. Ono što će biti osobito važno je da se pokažete kao vjerna i pouzdana osoba, no jeste li doista takvi…?


Beyoncé Giselle Knowles

Beyoncé Giselle Knowles rodila se 4. rujna 1981. u Houstonu, i poznata je američka zvijezda. Njeni počeci obilježeni su u ženskom bandu “Destiny’ child”, koji je prodao više od 50 milijuna albuma, što je bio nagovještaj zvjezdanog uspona. Godine 2003. izdala je svoj samostalni album “Dangerously in Love”, koji je nagrađen s pet Grammyja. Njezin otac Mathew Knowles bio je prodavač medicinske opreme, a majka Tina Beyoncé modni i frizerski dizajner i stilist…

H&H Color Lab