Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR. 186 (Rujan)


EZOGETIKA Novi energetski model čovjeka – Snagom polja boja protiv bolesti!

Ezogetika je novi model energetskog ustrojstva čovjeka, koji je postavio iscjelitelj i pronalazak metode liječenja punkturom boja, Peter Mandel. U njemu Mandel povezuje spoznaje ezoterije, biofizike i biogenetike…


Psihičke i duhovne terapije – Energetsko tijelo čovjeka
Logurgija – duhovna kirurgija
Logurgija, koju nazivaju i trans-kirurgija, duhovna odnosno psihička kirurgija, izaziva više nedoumica i pozornosti nego bilo koja druga vrst liječenja. Dok ortodoksni kirurzi rade isključivo s fizičkim tijelom, psihički (duhovni) kirurzi koriste energetsko tijelo, kako bi promijenili zadane parametre, nakon čega nastaju promjene na fizičkom tijelu!


PROROCANJE IZ KAVE – Tajna na dnu šalice
Tumačenje znakova iz taloga kave je zabava u užem krugu prijatelja ili znanaca, jeftin i zabavan odmor za svakoga…


TOM CRUISE

Thomas Mapother IV, ili Tom Cruise, rođen je u Syracuseu, New York. Otac je napustio obitelj kada je Tomu bilo 11 godina, i zbog seljenja pohađao je čak petnaest osnovnih i srednjih škola. Jedno je vrijeme odrastanja želio biti katolički svećenik, a zainteresirao se za glumu kada nije mogao postizati rezultate za hrvačku ekipu svoje srednje škole zbog ozljede koljena. Nakon uspješno odrađene glavne uloge u školskoj predstavi “Guys and Dolls” postao je odlučan da nastavi glumačku karijeru. Tomov je prvi angažman bio sporedna uloga u romantičnom filmu “Endless Love” 1981. godine…


MJESEČEV KALENDAR

LJETNA MJESEČINA – VAŠ SAVJETNIK
Mjesečevo kretanje kroz znakove Zodijaka i ovog mjeseca nudi pomoć u svakodnevnim okolnostima, od ljubavi i komunikacije s drugim ljudima, do zdravlja…


ASTEČKI HOROSKOP RUJAN 2015 – SNAĐITE SE!

Rujan je iskušenje – testirajte svoje sposobnosti snalaženja


INDIJANSKI HOROSKOP – DRUŽITE SE!
Izolacija će dodatno produbiti vašu depresiju, zato vi izađite među ljude
i volite svijet u kojem živite, i situacija u vašoj glavi će se ispraviti!


OVAN – STARI OBRASCI PONAŠANJA
U danima Mjeseca u Ovnu, 1., i 2., te 28. i 29. rujna, vidljiv je strah od tuđih reakcija jer je velika važnost pridana tomu što o vama misle drugi. Recimo to ovako: Sada se kao priljepak vežete za ljude, iako želite biti gospodarica, domina. A kako će okolina to podnijeti… kao i uvijek! Znate i sami!


BIK – VELIKI PRASAK
Mjesecom u Biku glava uvijek upravlja srcem. Bolje rečeno, novčanik. Ljubomorni ste i posesivni, sporo i s puno odugovlačenja razvijate ljubavni odnos, ali krajnji je cilj uspostava solidne ljubavne veze. Možda baš u danima 3., 4. ili 30 rujna.


BLIZANCI – OPREZA NIKAD DOSTA

Akcija i dinamika, druženje i komunikacija s ljudima tipični su poriv kad Mjesec uđe u vaš astrološki znak. Tijekom rujna očekujte to 5. i 6. – što se ne mora poklopiti sa slobodnim danima, naprotiv!


RAK – Iz krajnosti u krajnost – zašto?
Mjesec je u Raku kod kuće – a ovih dana 7., 8. i 9. ste u nekom polusvjesnom raspoloženju neprihvaćanja teškog problema koji vas muči – a jedino vi ga niste svjesni. Izbjegavajte sukobe – ovo razočaranje već je počelo, stoga se pokušajte othrvati emocijama… barem se nadajte da ćete uspjeti.


LAV – IMATE JOŠ VREMENA ZA POMAK

10. i 11. rujna Luna ulazi u vaš astrološki znak i tih će vam dana biti jako teško obuzdati zahtjevni ego. Pazite da ne uđete u sukob iz kojega nećete izaći kao pobjednik. Budite dostojanstveni i ne gubite samokontrolu…


DJEVICA – DOBRODOŠAO MARS
Mjesec u Djevici obično donese zdravstvene probleme koji su najvjerojatnije posljedica stresa, stoga na vrijeme poduzmite neke korake kao preventivu. U rujnu će Luna putovati vašim znakom u danima 12., 13. i 14., pa je najbolje da već od početka mjeseca upišete yogu, fitness ili neku sličnu disciplinu.


VAGA – RACIONALNOST!
Mjesec je u vašem znaku Vage 15. i 16. rujna i to su dani za komunikaciju s okolinom ali… Vaša želja da ostavite dobar dojam tjera vas u afektirano ponašanje, što bi trebali izbjegavati. Iskoristite talente i vrline, a mane stešite u prihvatljivije ponašanje.


ŠKORPION – KRATKI PREDAH

Mjesec će u vašem znaku Škorpiona boraviti 17., 18. i 19. rujna, i u tim danima pokušajte suzbiti osvetoljubive porive i ljubomoru. Putujete li, budite strpljivi u prometu. Ukoliko baš ovih dana polažete neki ispit, iskoristite svoju sjajnu intuiciju, no čak i ako rezultat ne bude sjajan, ne pokazujte srdžbu.


STRIJELAC – “Uzdaj se u se i u svoje kljuse” – ispunite svoja obećanja
U danima 20. i 21. rujna Mjesec će biti u Strijelcu, pa se tih dana pripremite za nešto življe aktivnosti vezane uz prijatelje i rodbinu ali i humanitarne ciljeve koje već duže vrijeme držite po strani. Ako ste nedavno upoznali osobu iz inozemstva, iskoristite ove dane da je bolje upoznate. Ovo su također i povoljni dani za putovanja, tako da nećete pogriješiti ukoliko baš sada krenete na put.


JARAC – NE POSUSTAJTE
U danima boravka Mjeseca u vašem znaku 22. i 23 rujna, pokažite koliko ste velikodušni i željni javne afirmacije. Egoizam i veliki ponos ono su po čemu vas pamte. Željeli biste moć, pa često šefujete turbo dramatičnim emocijama koje uvijek bacaju naglasak na činjenicu da ste sami sebi jedini istinski oslonac u životu. Sada ne trpite miješanje u svoj život, ne podnosite kritiku, odmah podivljate. Emotivno ste vezani za sve što vam pripada, ali zamjeraju vam štošta, između ostalog, i letargiju i lijenost. Objektivnost vam neće biti jača strana, iako su organizacijske sposobnosti neosporno jake… Iskoristite to!


VODENJAK – PRIBERITE SE!

Mjesec prolazi vašim znakom Vodenjaka 24. i 25. rujna. Sloboda, osobnost, orginalnost jesu i ostaju značajke ovog tranzita, a bez obzira je li riječ o ekstremnim značajkama ili ne, različitost od okoline svakako je evidentna. Iskoristite duh prijateljstva kako bi se zabavili, no čuvajte se esktrema, posebno u poslovnim odnosima.


RIBE – ČUVAJTE ZDRAVLJE!
Kako ste rođeni u znaku Riba ulazak Mjeseca u vaš znak još će više senzibilizirati vaše osjećaje. Dani 26. i 27. rujna naglasit će vaš smisao za mistiku i zajedničku svijest, pa ćete sudjelovati u zajedničkim molitvama ili vjerskim hodočašćima.


HIROMANTIJA – PROMATRANJE RUKE

One lagane uzvisine što su hrpice mišića, koje nalazimo oko dlana kao vijenac osobito zanimljivih indikacija, dobile su naziv bregova. Ima ih sedam ako ih brojimo samo po nazivu, no u stvarnosti ih je osam, jer se jedan naziv ponavlja dva puta.
To su Jupiterov brijeg …


SVEMIR I BOJE – Pronađite “svoju” boju
Svaki čovjek ima svoju boju koja mu se najviše sviđa. Ta spoznaja dovela je i do terapije bojama svjetlom. Ova novost izaziva sve više pozornosti ne samo među pristalicama alternativnih metoda liječenja. Usmjereno djelovanje obojene svjetlosti može blagotvorno djelovati na tijelo i dušu. Znanstveniku iz Berna u Švicarskoj, Romanu Brantschenu je u primjeni nove metode liječenja uspjelo dokazati postojanje energetskog sustava samoliječenja u tijelu. On se nalazi u svakom čovjeku i može se koristiti za održavanje zdravlja i u liječenju samog sebe…


PRAZNOVJERJA – Duga za sreću
Praznovjerje je staro koliko i ljudski rod, pa ipak ga rijetki priznaju. Pitate li prijatelje jesu li praznovjerni, rijetko će vam odgovoriti potvrdno. U najboljem slučaju tvrdit će vam da se samo zabavljaju čitajući horoskop, no svjesno će zaobići pločnik bude li ispred njih prošla crna mačka. Ako ništa drugo, moramo priznati da godi biti malo praznovjeran jer to donosi uzbu|enje i održava uvijek živom našu nadu!


ISTRAŽIVANJE CRNE MAGIJE : Ono što želiš drugima – vratit će ti se
Koliko često znamo izgovoriti riječ «Prokletstvo!», i ne razmišljajući koje posljedice ta riječ može izazvati! A što tek reći za situaciju kad u bijesu nekome zaželimo zlo, bolest ili nesreću? Bilo bi bolje kada bismo se klonili takvih riječi i proklinjanja. I to bez obzira mislimo li pritom ozbiljno ili ne. Jer, kletve doista djeluju!


BIBLIJSKA PROROČANSTVA – Prijeti nam šesta katastrofa!

Graditelji Babilonskog tornja su bili izloženi velikim nevoljama, a danas nam svima prijeti katastrofa upravo zbog grijeha, kojima su oni tada izazvali srdžbu Jahvea: naše oholosti, naše nezasitnosti i odricanja od temeljnih vrijednosti?


KROMOTERAPIJA – Koji dragulj za koju bolest?

Čovjek je oduvijek bio fasciniran djelovanjem dragog kamenja na njegovo tijelo, na psihu, na um i na dušu. Vezao ih je uz blagostanje, novac i zdravlje. Ovoga puta pisat ćemo upravo o njegovom djelovanju na zdravlje. Upoznat ćemo vas s korištenjem dragulja u terapiji te s kromoterapijom


SHIATSU – Terapija koja vraća organizmu izgubljenu ravnotežu – Terapija meridijana
Shiatsu je nježno iscjeliteljsko umijeće iz Japana, čudesna terapija što pomaže. Dovoljno je samo nekoliko sekundi kako biste se oslobodili glavobolje, nesanice i drugih teškoća. Potreban je samo nježan pritisak palcem na pravo mjesto na tijelu i vi ćete se opet dobro osjećati. Slično je kao kod akupunkture.

H&H Color Lab