Časopis Astra

  • Astronumerologija
  • Astroseksologija
  • Astrokorespodencija
  • Astro – Zdravlje
  • Astro – Prehrana
  • Astrološke tradicije
  • Astro – Psihologija
  • Astrologija i poznate ličnosti
Časopis Astra donosi veliki horoskop sa svih dvanaest znakova zodijaka, upućuje na ključne čimbenike koji omogućuju lakše i jednostavnije ostvarenje ciljeva na poslovnom financijskom ljubavnom planu. Horoskop može opisati karakter osobe, otkrijte svoje “Ja” i take će te moći utjecati na svoj životni put. Mjesec utječe na plimu i oseku, životno važne prirodne procese, tako bitno djeluje i na unutarnje procese čovjeka. Mjesečev kalendar Vas savjetuje kako uskladiti život sa kretanjima Mjeseca.
Časopis Astra donosi brojne i zanimljive teme s područja astroseksologije, astropsihologije, astronumerologije pomažu da uočite i detektirate probleme, ocjenite talente i svojstva po kojima se razlikujete od drugih, što je prvi korak do učinkovitog rješenja problema te dovodi do samopouzdanja i optimizma.
Zabavite se uz horoskope poznatih!

Astrologija je misteriozna vještina,stara disciplina koja proučava položaj kretanja nebeskih tijela i život na Zemlji.

Časopis Astra izlazi svaki mjesec.

Cijena časopisa iznosi 20.00 kuna

ČASOPIS ASTRA BR.185 (Kolovoz)


SAVJETI ZA ZDRAV ŽIVOT Smanjite preveliki trbuh! Svakodnevno vježbajte pet minuta! Stručnjaci s američkog Sveučilišta Berkeley su razvili specijalne vježbe za mišiće između donjih rebara i stidne kosti (musculus rectus abdominis). Njihovim izvođenjem, nakon relativno kratkog vremena, trbuh ponovno postaje čvrst. Za to je dovoljno vježbati pet minuta dnevno. Vježbe ne samo da oblikuju trbuh i skidaju salo, nego pomažu i kod bolova u leđima, odnosno kralježnici, a koji su rezultat lošeg držanja tijela i premalo kretanja. A evo kako se one izvode:


TAO-MEDICINA Tajna vitalnosti Energije Zemlje i Svemira pomažu zdravlju. Vježbanjem disanja, pobudit ćete u vama osjećaj za postojanje i rad čakri! Masažom do – sna! Uz pomoć tradicionalne kineske medicine možete sebi pomoći patite li od nesanice


MUNDANA ASTROLOGIJA Neka tajna veza! Pod kojim je znakom stvorena država koju možda volite ili dobro poznajete ili grad u kojem se dobro ili loše osjećate? Otkrit ćete kako postoji veza između vašeg znaka i znaka određene zemlje ili mjesta


PADA ZVIJEZDA? BRZO NEŠTO POŽELITE! Suze svetog Lovre Već je i pučka predaja zamijetila kako se svake godine redovito ponavlja “kiša” nebeskih krijesnica – u noći od 13. do 17. studenoga i od 10. do 14. kolovoza. Astronomi su ustvrdili kako roj krijesnica kroz koji naš planet prolazi u studenom, dolazi iz zviježđa Lava, a “suze svetog Lovre” od 10. kolovoza iz zviježđa Perzeja


RIHANNA Skandal do skandala – ili jednostavno, progon paparazza?


ASTROLOGIJA I PSIHOLOGIJA Svatko ima svog anđela čuvara Svatko ima svog anđela. Onaj tko je u nevolji, mora ga samo moliti za pomoć ● Anđeli čuvari i znakovi Zodijaka ● Horoskop anđela vas upućuje na bolju stranu vaše ličnosti Biblija donosi brojne primjere iz kojih se vidi da su anđeli posrednici između Boga i čovjeka te da svojim porukama bitno utječu na sudbinu pojedinca


PSIHOLOGIJA: KAKVI STE? Crtarije odaju vašu ličnost Dok crtamo razne motive čekajući telefonsku vezu ili tijekom razgovora, činimo to najčešće nesvjesno. I upravo su zbog toga crtarije važan izvor podataka o vašoj ličnosti


PRAZNOVJERJA Kucni u drvo za sreću! Tumačenje praznovjerica ne mora biti pseudoznanstvena manipulacija ljudskim strahom i neznanjem. Ono može biti zabavno i poučno, aktivnost vrlo bliska humanističkim znanstvenim disciplinama – psihologiji, književnosti, povijesti civilizacija i religiji, etnologiji…


PROROČANSTVO ZA NAŠE VRIJEME Tajna mumije iz glečera Similaun Jedna stara predaja iz Tirola kaže: “Kad iz leda izroni čovjek, doći će do velike bitke naroda”. Nakon 5000 godina, “Oetzi” je izronio iz glečera na granici Austrije i Italije u rujnu 1991. godine! Upravo su tada započeli i ratni sukobi na Balkanu. Je li u pitanju slučajna podudarnost?


ASTROLOGIJA I ŽIVOT Sreća prati hrabre Sreća vas očekuje na svakom koraku, samo je treba znati uhvatiti! Pitanja i odgovori, što vam ih donosimo, pomoći će vam da shvatite gdje je vaša sreća i kako je “zauzdati”, kako ne bi bila prevrtljiva. I to ne samo tijekom nadolazećeg ljeta, nego i početkom jeseni


NOVA MEDICINA Mirisi za dušu Mirisi poklanjaju novu snagu i osnažuju ljubavni užitak Mirisi uklanjaju strah i pomažu protiv potištenosti


OVAN 4., 5. i 6. kolovoza vaš najveći saveznik je samokontrola, ali je jednostavno nemate dovoljno. Uz velike seksualne apetite, najčešće ostajete gladni – drugim riječima, od silne potrage za uzbuđenjima većinu onoga što vam je dostupno propustite. Mogli bi neprekidno biti upleteni u neke “idi mi dođi mi” veze baš ovih dana.


BIK U danima kad Mjesec putuje znakom Bika, a to je 7. i 8. kolovoza… voli se dobro jesti i piti, i čini se kako je baš to najbolja utjeha ali i garancija sigurnosti. “Ima se” je ovdje emocionalna potreba koja na žalost često zaguši sve one druge fine duševne izdanke.


BLIZANCI Kad se Mjesec nađe u vašem znaku, 9. i 10. kolovoza, bit ćete spremni žrtvovati sve za dobro društvo. Izlazak s prijateljima mogao bi izazvati svađu u ljubavi, no u svakom slučaju pripazite na svoje riječi. Kako stvari stoje danas će vas više ljudi nazivati, a neki vas mjesecima nisu čuli. Potrebna vam je raznovrsnost i poticaji kako bi zadovoljili svoj elastičan duh. Osjećaj sigurnosti nešto je smanjen – no svejedno, vaše su reakcije – kao i uvijek do sada – prebrze. Pripazite na cigarete – ako već niste prestali pušiti, danas barem smanjite njihov broj!


RAK Mjesec je u Raku 11. i 12. kolovoza, i tih vas dana čekaju nestabilna, promjenjiva raspoloženja. Volite djecu i trebali biste kontrolirati kritičke sumnje i strahove. Nemojte osjećati odbačenost jer ne primate ljubav na način na koji je zamišljate i ne bacajte krivnju na druge ljude nego se zapitajte gdje griješite vi sami.


LAV Potrebnoje da 13., 14. i 15. kolovoza pronađete neki ispušni ventil kojim ćete smanjiti stres i manje se opterećivati nevažnim stvarima. Komunikativni ste i društveni, lako započinjete razgovore i brzo se otvarate pred drugima.


DJEVICA U danima 16. i 17. kolovoza previše pažnje pridajete sitnicama pa vam je teško postići zadovoljstvo. Česte su probavne smetnje i nervoza stoga naučite kako naučiti zavladati sobom i svojim strahovima, u čemu vam mogu pomoći joga i meditacija. Odlični ste u davanju savjeta jer ste dobar slušač i imate naglašenu intuiciju.


VAGA 18., 19. i 20. kolovoza Mjesec putuje znakom Vage i bilo bi dobro iskoristit ga za neobvezna druženja i izlaske. Ne inzistirajte na teškim temama – ovo su dani opuštanja i komunkacije, ali površne.


ŠKORPION Dani mjeseca u Škorpionu, 21. i 22. kolovoza, nose izvjesnu neodgovornost i prenaglašenu osobnost koja za sobom povlači krive savjete ili miješanje u svakodnevne probleme djece.


STRIJELAC Škola optimizma – tako bi se mogli nazvati dani Mjeseca u Strijelcu koji će ovog mjeseca biti 23., 24. i 25. kolovoza. Ovo su dani za smijeh ali i spiritualnu utjehu tužnih. Vjerujte u pravdu – jer to je jedina istina, ali probajte se suzdržati od tumačenje iste svima naokolo. Naime, lako pretjerate!


JARAC Mjesec u Jarcu aktivira sve ozbiljne poslove, ali i bavljenje prošlošću, posebno u smislu vađenja određenih dokumenata, ili temama vezanim za posao, radni staž, mirovinu i slično. U kolovozu iskoristite dane 26. i 27. u kojima će Mjesec biti u tom znaku kako bi organizirali sve ono što u vašem životu djeluje kaotično ili neuredno.


VODENJAK U danima 1., pa opet 28. i 29. kolovoza kada Mjesec prolazi znakom Vodenjaka, vaši visoki ideali o bratstvu i kolektivnom napretku i poboljšanju tehnologije i duhovnosti zatiru vlastitu neovisnost. Iako apsolutni anarhist, zapravo ste zatočeni i mukotrpno idete kontra struje. Iako ste izvana javna osoba, u sebi ste razoreni, tužni i slabi. Bez odnosa sa drugim ljudima osjećate se prazni i usamljeni – ovisni ste o ljudima oko sebe.


RIBE Mjesec je u Ribama 2. i 3., a zatim 30. i 31. kolovoza. Ukoliko vam se potkradaju pogreške zbog koncentracije, očito je vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Volite li čitati, odaberite neko štivo na tu temu, no ne zaboravite da je zaboravnost i konfuzija samo posljedica nereda u kojem živite.


ASTEČKI HOROSKOP Kolovoz nosi iznenađenja, pripremite se! Uz neke ugodne okolnosti ide i pokoja lekcija…


INDIJANSKI HOROSKOP Puno želja, a mogućnosti ne baš na izbor – ipak, svatko će dobiti svoju šansu


MJESEČEV KALENDAR Mjesečeva svjetlost Zemljin satelit i vječna inspiracija Mjesec, obasjava stazu, ali potrebno je malo umijeća da bi se pročitao njegov putokaz

H&H Color Lab